Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

4 manieren om je beter te voelen in bikini

Anja
4 min read

In de zomer ga je zonnen, zwemmen, aan het strand liggen, … Iedereen wil er natuurlijk op en top uitzien tijdens de zomer én zeker in bikini. Volg deze tips om je goed te voelen in bikini:

1. Vaker sporten

Natuurlijk weet iedereen wel dat je een fraai lichaam in de regel niet zomaar krijgt. Daar moet je dan ook meestal behoorlijk hard voor werken. Dus op het moment dat je zelfverzekerd en met een opgeheven hoofd richting het strand wilt lopen, dan zul je toch eerst het nodige aan lichaamsbeweging dienen te doen. Dit moet je dan zeker niet te lang uitstellen want voor je het weet dient het mooie zomerweer zich weer aan. Sporten helpt overigens niet alleen om een strakker lichaam te krijgen, maar ook zul je er een heleboel positieve energie door opdoen. Dit wil dus zeggen dat, wanneer je in bikini op het strand ligt, zowel je lichaam als geest in een prima conditie is. 

2. Gezonde voeding

Je kunt nog zoveel sporten, maar als je niet op je voeding let dan kun je je fraaie bikinilijf wel vergeten.  Gezond eten draagt namelijk een belangrijk steentje bij aan een mooi en gezond lichaam. Om erachter te komen wat je wel, en wat je uiteraard ook beter niet, kunt eten hoef je maar even op het internet rond te snuffelen. Binnen een paar muisklikken, zit je dan immers op één van de websites die je alles vertelt over het creëren van een gezond voedingspatroon. Je kunt dan ook altijd wat experimenteren met een breed scala aan lekkere en gezonde recepten. Frietjes en andere zware kost kun je echter maar beter even van je menu schrappen. Al na een paar weken zul je je al weer veel fitter en zelfverzekerder voor de spiegel staan. Met een gerust hart kun je dan in je nieuwste bikini naar het strand vertrekken. 

 

3. De juist bikini

Door een bikini aan te trekken in een kleur die je slanker laat lijken, zal je verschijning op het strand zeker veel gemakkelijker maken. Zo geven donkere kleuren altijd een extra slank effect. Op het moment dat je je niet prettig voelt in een minuscuul bikinibroekje, dan kun je beter geen felle prints dragen. Niet alleen zul je in deze prints er voller uitzien, maar ook zullen de felle kleuren juist je billen accentueren. 

Iedereen heeft lichaamskenmerken die goed geaccentueerd kunnen worden. Ook zijn er vaak bepaalde aspecten aan een lichaam die iemand liever wat verdoezeld. Zo zullen lange benen bijvoorbeeld gemakkelijk geshowd worden. Dit kun je onder andere doen door een hoog opgesneden bikinibroekje te dragen. Indien je echter in het bezit bent van een klein buikje dan zul je dat doorgaans het liefst zoveel mogelijk verstoppen. Je kiest in dat geval het beste voor een broekje dat wat meer van je buik bedekt.

4. Meer bloot is niet altijd mooi

Sommige strandgangers zijn van mening dat zij er alleen goed uitzien in een klein niemendalletje. Toch kun je je behoorlijk ongemakkelijk voelen als je in een dergelijke bikini in de rij voor de ijskar staat. Voor iedereen die zich zo nu en dan wat extra wil bedekken op het strand zijn er vandaag de dag gelukkig een heleboel modieuze accessoires te koop. Je loopt dan toch hip over het strand, maar voelt je even net wat minder bloot en bekeken. Hierbij kun je onder andere denken aan kort broekje in vrolijke prints of een elegant (strand)jurkje. Door net wat meer kleding te dragen, zul je je vaak ook net een beetje zelfverzekerder voelen als je op het strand rondloopt.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…