scrollTop top

4 onmisbare apps voor mooie selfies

4 onmisbare apps voor mooie selfies

Je kent ze wel, die mensen die altijd mooi en aantrekkelijk op selfies staan. Hoe doen ze dat toch? De kans is groot dat ze gebruik maken van één van deze 4 selfie apps. Wil jij ook altijd mooi op de foto staan? download dan zeker deze apps!

1.Facetune

Met deze app kan je makkelijk en snel je tanden witter maken of je rimpeltjes wegwerken. Zie je er een beetje moe uit? Geen probleem, je kan wallen onder je ogen verwijderen en onzuiverheden op je huid wegwerken. De app werkt eigenlijk zoals een eenvoudige versie van photoshop maar dan op je smartphone.

2.CamMe

Als je selfies wil maken die lijken op echte foto’s dan moet je zeker CamMe downloaden. Met deze apps kan je foto’s nemen zonder dat je zelf op de knop hoeft te duwen. Zo krijg je meer bewegingsvrijheid en kan je foto’s maken van je hele lichaam. Met je hand kan je het signaal geven dat de app een foto mag trekken. Je kan zo zelfs een hele fotosessie doen. Je hebt echt geen fotograaf meer nodig!

3.Pixtr

Deze app werkt een beetje zoals Facetune, maar alles wordt automatisch aangepast. Als je een selfie maakt zal de app je gezicht een beetje meer symmetrisch maken en onzuiverheden op je huid verwijderen. Het resultaat is vaak verbluffend. Je huid gaat glanzen en het lijkt alsof je een professionele foto van jezelf hebt laten maken.

4.Everyday

Deze leuke app is tof om elke dag te gebruiken. Je maakt elke dag een selfie en de app zal van al deze selfies één snel filmpje maken. Als je het goed volhoudt kan je na enkele jaren zien hoe je uiterlijk veranderd is, erg leuk dus!


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  242.312.869
 • Aantal
  doden
  4.928.734
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  1.305.678
 • Aantal
  doden
  25.835

Schrijf je in op “Gezond Vandaag” en ontvang de beste artikels dagelijks in je mailbox!