Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

5 beauty trends die je niet mag missen!

5 min read

Wat staat er allemaal nog te gebeuren in de beauty wereld in 2019? Welke nieuwe beauty trends en behandelingen mag je echt niet missen? Een van de belangrijkste ontwikkelingen die we opmerken, is dat huidverzorging en huidverbetering door steeds meer mensen steeds serieuzer wordt genomen. De laatste tijd zijn er veel nieuwe huidbehandelingen ontwikkeld, die ook de rest van het jaar beslist furore gaan maken. Ontdek hier welke behandelingen dit zijn!

1. Dermaplaning in plaats van peelings

Een beetje beauty lover weet dat een peeling op zijn tijd erg belangrijk is voor een mooie gladde en egale huid. In 2019 verwachten we dat de beauty behandeling dermaplaning ook in ons land heel groot gaat worden.

Dermaplaning houdt in dat een schoonheidsspecialiste met een speciaal ontworpen chirurgisch mesje dode huidcellen en donshaartjes van de huid af schraapt. Het gaat hier dus om een behandeling met een exfoliërende werking. Dit is geheel pijnloos. Verzorgingsproducten worden hierna beter door de huid opgenomen en ook make-up blijft mooier en langer zitten. Leer er alles over in deze Cursus Dermaplaning.

2. Meer aandacht voor PMU

Houd je van make-up? Dan ben je er dagelijks heel wat tijd mee kwijt. Wat dacht je van permanente make-up? Voorheen had PMU vaak een harde en onnatuurlijke uitstraling, omdat deze met een apparaatje werd aangebracht. Ondertussen zijn er handmatige PMU-technieken ontwikkeld, met een subtieler en zachter resultaat.

De pigmenten worden aangebracht met een handmatige pen, waardoor de schoonheidsspecialiste meer ‘feeling’ met de huid heeft. Denk onder meer aan manual shading, microblading en ombre brows. Wil je meer weten over PMU, bekijk dan deze Basisopleiding Permanente Make-up Manueel.  

3. BB Glow als ‘permanente foundation’!

Binnen deze toenemende aandacht voor permanente manuele make-up dook ineens ook een wel heel bijzondere nieuwe trend op; BB glow. Met deze techniek lijkt ‘permanente foundation’ ineens heel dichtbij! Toch ligt het net even iets anders.

BB glow houdt in dat tijdens een microneedling behandeling een bb serum op de huid wordt aangebracht, die ervoor zorgt dat de huid enkele dagen een egale tint heeft.

Het is belangrijk om voor een BB glow behandeling zonder pigmenten te kiezen, anders loop je het risico op ongewenste vlekken en verkleuringen. Het serum geeft niet alleen een mooie tint, maar beschikt ook over antioxidanten en hyaluronzuur, die de huid beschermen en verzorgen. Daarnaast stimuleert microneedling op effectieve wijze de huidvernieuwing. Je leert er alles over in deze Cursus BB Glow.

4. Nadruk op geavanceerde wenkbrauwstyling

Wenkbrauwen zijn al een tijdje het middelpunt van de aandacht in de beauty branche. Er zijn inmiddels diverse geavanceerde wenkbrauwbehandelingen, waarmee mooi vormgegeven wenkbrauwen binnen ieders bereik liggen.

Heb je van nature geen volle wenkbrauwen? Laat dan 3D wenkbrauwextensions plaatsen. Je kunt ook met hennaverf henna brows laten zetten.

Om je wenkbrauwen perfect te shapen is threading (epileren met een draadje) ideaal. Voor een langdurig resultaat is microblading de aangewezen methode. Met deze PMU techniek worden wenkbrauwhaartjes perfect nagebootst.

Met de ombre brows techniek ga je een stapje verder en zien je wenkbrauwen er altijd uit alsof ze perfect zijn opgemaakt. Je kunt deze technieken zelf leren in de Opleiding Brow Expert.

5. Wimpers worden ook niet vergeten

Wimpers waren altijd al belangrijk in de schoonheidsbranche, omdat ze zeer bepalend zijn voor je oogopslag. Wimperextensions worden al decennialang gebruikt. Eerst waren het strookjes nepwimpers met een onnatuurlijk effect. Ondertussen is de wimper-per-wimpermethode helemaal ingeburgerd, waarbij er per natuurlijk wimperhaartje één wimperextension wordt bevestigd.

Wil je meer volume, laat dan 3D wimperextensions laten. Per wimperhaartje worden tot wel drie wimperextensions geplaatst. Maar je kunt nog verder gaan en kiezen voor Russian Volume met tot wel zes extensions per wimperhaartje. Dit geeft die typische ‘feather look’.

Wil je wel mooie wimpers, maar geen extensions? Dan biedt lash lifting uitkomst. Je natuurlijke wimpers worden gelift met siliconen pads voor een open oogopslag. Leer al deze technieken in deze Opleiding Lash Expert.

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…