Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

5 beautyfabels die je moét kennen

Bram
2 min read

Vallen je wimpers echt uit als je gaat slapen met mascara? En is elke dag make-up slecht voor je huid? Wij zetten de grootste beautyfabels eens op een rijtje.

1.Na het scheren groeien je haartjes nog dikker terug

Het is echt een fabeltje dat je haartjes dikker terugroeien na het scheren. Het voelt misschien wel zo maar dat schijn. Je haartjes groeien net dunner en iets stugger terug. Hierdoor lijkt het alsof ze dikker zijn.

2.Je mascaraborsteltje pompen in de tube is beter

Pomp jij je mascaraborsteltje ook heen en weer in de tube? Stop er dan maar snel mee. Door een pompende beweging te maken zorg je er alleen maar voor dat je mascara sneller uitdroogt. Maak een draaiende beweging met je mascaraborsteltje zodat de mascara goed verdeeld is.

3.Je mag niet elke dag make-up dragen

Elke dag make-up dragen is echt geen probleem. Zolang je je gezicht ’s avonds voldoende reinigt kan make-up echt geen kwaad. En dat reinigen is nu net wat vaak misgaat. Als je gaat slapen met make-up op je huid kunnen je poriën verstoppen. Dat zorgt ervoor dat je huid sneller veroudert en dat is absoluut niet de bedoeling.

4.Dit haarproduct verzorgt gespleten puntjes

Aan gespleten puntjes valt niets meer te doen. Er bestaat helaas geen enkel wondermiddel dat gespleten puntjes aan elkaar kan ‘lijmen’. Heb je gespleten puntjes? Breng dan eens een bezoekje aan de kapper, je kan ze alleen maar afknippen.

5.Vijl je nagels in alle richtingen

Als je je nagels in alle richtingen vijlt kunnen er scheurtjes ontstaan in je nagel. Dat zorgt ervoor dat ze makkelijker kunnen breken, niet doen dus! Vijl je nagels altijd in één richting, zo zullen ze sneller en langer groeien.

 

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…