Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

De 5 beste tips voor een goed seksleven

Bram
3 min read

Een goede relatie betekent elkaar vertrouwen, met elkaar kunnen praten, samen leuke dingen doen en ook een goede seksuele relatie hebben. Een goede seksuele relatie hebben is niet altijd even simpel. Het vraagt zeker en vast tijd en communicatie. Bij vele koppels komt er na een tijdje ook een sleur. Dit kan leiden tot frustraties. Daarom geven wij in dit artikel 5 tips voor een goed seksleven en je zal zien dat dit ook zijn positief effect zal hebben op de relatie! 

1. Communicatie 

Het is zeer belangrijk om met elkaar te communiceren. Zowel voor, na als tijdens een vrijpartij. Jij en je partner beleven seks namelijk elk op jullie eigen manier. Daarom is het belangrijk te weten wat de ander graag heeft en leuk vindt. Dit is vooral een gesprek om voor de vrijpartij te houden. Tijdens de seks is het leuk om elkaar dingen toe te fluisteren om elkaar nog meer op te winden. Na de seks kunnen jullie met elkaar praten over wat je leuk vond en wat je minder leuk vond. Probeer altijd op een goede manier te communiceren zodat je de ander niet kwetst. 

2. Variatie 

Na verloop van tijd komt er een soort vast patroon in jullie seksrelatie. Dit is meestal doordat er niet altijd tijd is, de spanning is er wat af,… Door eens iets anders te proberen en jullie vast patroon te doorbreken, zal je merken dat seks weer leuker wordt. Probeer eens een ander standje, doe eens een rollenspel, doe het eens op een andere plaats of gebruik eens een seksspeeltje. Neem ook eens een ander tijdstip. Deze zaken zullen weer variatie en plezier in jullie vrijpartijen brengen. 

3. Affectie en intimiteit 

Dit topic zorgt voor een groot verschil in seksbeleving tussen mannen en vrouwen. Mannen zijn meer bezig met de daad zelf, terwijl vrouwen meer bezig zijn met alles er rond. Daarom is affectie en intimiteit toch zeker ook heel belangrijk voor een goede seksrelatie zowel tijdens de vrijpartij als tijdens niet-seksuele momenten. Een romantisch etentje, elkaar kussen en knuffelen is heel belangrijk om te doen ook al komt er geen vrijpartij aan te pas. Dit zorgt ervoor dat jullie relatie en band sterker wordt en zal uiteindelijk ook zorgen voor een betere seksuele relatie. 

4. Maak tijd, ban stress 

Een vluggertje is zeker en vast leuk, maar het is toch belangrijk dat jullie tijd maken voor seks. Hebben jullie beide een druk leven en niet altijd even veel tijd? Plan dan samen leuke, romantische avondjes in en heb alleen oog voor elkaar! 

Ook stress kan een dooddoener zijn voor een goed seksleven. Een ontspannende massage, heet bad, een wellness moment zorgen ervoor dat je je ontspant en kan ook al voorspel zijn. 

5. Voel je sexy 

Uit onderzoek is gebleken dat mensen die zich aantrekkelijk ken sexy voelen, meer kunnen genieten van seks. Je hoeft daarom geen sixpack of grote borsten te hebben. Het gaat erom hoe jij jezelf voelt. Daarom is het belangrijk om zorg te dragen voor je uiterlijk en lichaam. Scheer je benen, trim je baard, doe een sexy lingerieset aan en je voelt je op en top!

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…