Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

5 dingen die mensen met lang haar meteen herkennen

Olivier
2 min read

Het is natuurlijk prachtig wanneer je lange glanzende haren hebt, maar dit brengt ook de nodige probleempjes met zich mee. Zo kost het tijd om deze mooie haardos te onderhouden en kan het ook nog eens goed pijnlijk zijn. Hieronder 5 dingen die mensen met lang haar meteen herkennen!

Het blijft overal aan hangen

Maak je een wandeling in het bos? Dan ben je die mooie lange lokken liever kwijt dan rijk. Verschrikkelijk irritant en pijnlijk wanneer je haren in de bomen blijven hangen.

Het duurt uren om te borstelen

Heb je vanwege een druk weekend 2 dagen je haren niet gewassen? Dan is het de hoogste tijd voor een goede borstelbeurt. Omdat je haren niet echt schoon meer zijn, neemt dit aardig wat tijd in beslag. Je bent hier zo een uurtje mee bezig. Zucht!

Het kost een dag om te föhnen

Naast borstelen is het föhnen van je lange haren ook een vijf jaren plan. Door de hete wind vliegen je haren alle kanten op.

Lipstick en lipgloss

Lange haren en het dragen van lippenstift is als water en vuur, het gaat niet goed samen. Wanneer het buiten waait, vliegen je haren in je gezicht en blijven ze plakken aan je lippen. Irritant! Wil je toch lippenstift dragen? Dan ben je verplicht je haren in een paardenstaart te doen.

Rugzak

Het dragen van een rugzak wanneer je lange haren hebt kan behoorlijk vervelend zijn. Haren die ertussen blijven plakken, andere haren vliegen weer alle kanten op. Je wilt je hoofd het liefst helemaal kaalscheren op dit soort momenten.

Door Olivier

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…