scrollTop top

5 leuke ideeën om het pendelen aangenamer te maken

5 leuke ideeën om het pendelen aangenamer te maken

Pendelen is voor niemand leuk. Je verliest er namelijk tijd mee. Iedereen zit in hetzelfde schuitje: je wilt zo snel mogelijk van A naar B. In plaats van je mateloos te irriteren, kun je er ook gewoon het beste van proberen te maken. Hieronder 5 leuke ideeën om het pendelen aangenamer te maken!

1. Muziek

Zorg dat je een leuke playlist op je smartphone hebt staan of neem een goede CD mee in de auto. Als je in de file belandt, kun je lekker uit je dak gaan op je favoriete muziek.

2. Luisterboek

Is het voor jou te vroeg voor muziek? Download of koop dan enkele luisterboeken. Dit werkt verschrikkelijk ontspannend en zo vliegt de tijd in de file voorbij.

3. Bellen

Heb je vrienden die je een tijd lang niet gesproken heb? Besluit ze te verrassen met een leuk telefoontje. Indien je met de auto reist gebruik dan altijd een handsfree set.

4. Reis met vrienden

Probeer je reis met vrienden te combineren. Dit maakt het een stuk gezelliger. Jullie kunnen elkaars dag samen doornemen, lekker roddelen, heerlijk.

5. Powernap

Dit is uiteraard niet mogelijk als je bestuurder van een auto bent maar als je met het openbaar vervoer reist of bijvoorbeeld bijrijder bent is dit de perfecte manier om de tijd te doden. Vergeet alleen niet bij de juiste halte wakker te worden.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  230.302.037
 • Aantal
  doden
  4.726.136
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  1.231.523
 • Aantal
  doden
  25.543

Schrijf je in op “Gezond Vandaag” en ontvang de beste artikels dagelijks in je mailbox!