Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

5 redenen waarom Amerika een fantastisch land is

Anja
2 min read

Reizen is tijdloos. Dat is algemeen bekend. Reizen biedt rust, mooie herinneringen en helpt je je wereldvisie te verbreden. Vooral een lange reis zorgt ervoor dat je het dagelijkse leven weer aankunt. Waarom zou je júist naar Amerika moeten reizen?

1. Fantastische festivals

In Amerika is alles groter. Het eten, het drinken, de mensen… en de feestjes. Door heel Amerika worden bijna dagelijks de meest uitbundige festivals en feestjes gehouden. Het is niet zo praktisch om heel Amerika rond te reizen – Amerika is immers nét wat groter dan België – dus kies een gedeelte van Amerika uit. Een stad als Los Angeles of Chicago heeft bijna dagelijks festivals.

2. De mooiste ongerepte natuur

In Amerika kun je oogstrelende natuurverschijnselen bewonderen. Watervallen, kliffen, rotsen, bossen en dieren. Bezoek een wildpark (natuurpark dat wordt verzorgd, beveiligd en bekostigd door de Amerikaanse overheid) om een volledige ervaring te krijgen.

3. Bezienswaardigheden

‘New York, daar móet je geweest zijn!’, lees je vaak van enthousiaste reizigers die The Big Apple hebben bezocht. Is een overmatig drukke stad niet aan jou besteed? Geen probleem. De schijnbaar oneindige Route 66, de adembenemende brug in San Francisco en het indrukwekkend solide Capitool in Washington zijn zeker het bezoeken waard.

4. Verschillend klimaat

Als je eens toe bent aan ander weer (en wie is dat nou niet), ben je in Amerika op de juiste plek. Van subtropische temperaturen tot duizelingwekkende hoogtes en kou. Voor ieder wat wils; wil je een kilometer lang strand met azuurblauwe zee? Of ga je liever voor een verfrissende hike in Alaska? Het kan allemaal.

5. Lekker kilometervreten

Als je van toeren houdt, kun je in Amerika los. Het door auto’s gedreven land is overspoeld met auto’s en kaarsrechte wegen. Het land is immers zó groot, dat je wel een auto moet hebben. Gelukkig kun je perfect autorijden in Amerika. De benzine is goedkoop – toeren is dus niet zo duur. Comfortabel en kilometerslang toeren; optimale onafhankelijkheid.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…