Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

5 redenen waarom kuiltjes in de onderrug sexy zijn

Bram
2 min read

Heb jij twee kuiltjes in je onderrug? Dan ben jij een van de vrouwen die gezegend is met extra sexy venuskuiltjes. En waarom je er dankbaar voor mag zijn dat lees je hier!

1. Venuskuiltjes of ‘thumb handles’ zijn HOT

De kuiltjes in je onderrug ontstaan omdat er een kort ligament ligt tussen je bekken en je huid. Zo komen voor onderaan je rug aan weerszijde van je ruggengraat. Ze vallen vooral op als je in de zon staat. Omdat deze kuiltjes zo aantrekkelijk zijn worden ze venuskuiltjes of ‘thumb handles’ genoemd. Ze verwijzen naar je vrouwelijkheid en je sensualiteit.

2. Je bent beter in bed

Als gezegend bent met venuskuiltjes wil dat zeggen dat je een goede bloedcirculatie hebt op die plaats. Dat zorgt ervoor dat je goed bent in bed. Je bent vlugger in een seksuele stemming te brengen en hebt vaker zin in seks. Maar het beste moet nog komen. Door die goede bloedcirculatie krijgt snellere en betere orgasmes!

3. Mannen vinden het onweerstaanbaar

Mannen voelen zich aangetrokken door je Venus kuiltjes en dat steken ze niet onder stoelen of banken.  Sommige vrouwen kiezen er zelfs voor om hun Venus dimples extra te benadrukken met een tattoo of juweel op hun onderrug.

4. Venuskuiltjes zijn zeldzaam

Het hebben van venuskuiltje is genetisch bepaald. Je hebt ze of je hebt ze niet. Sommige mensen denken dat je venuskuiltjes kan krijgen door te vermageren, dat is helaas niet het geval. Door gewicht te verliezen kan je ze hoogstens iets zichtbaarder maken als je ze al hebt.

5. Het toont je slanke figuur

Venus kuiltjes zijn extra zichtbaar als je een slank figuur hebt. Ze accentueren de overgang van je slanke rug naar je billen. En die overgang is nu net wat mannen zo aantrekkelijk vinden. 

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…