Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

5 sexting tips die elke vrouw moet kennen

Bram
2 min read

Flirterige berichtjes zijn niet meer weg te denken uit het voorspel, het zijn pikante tekstjes die het vuur moeiteloos kunnen aanwakkeren. Hier lees je alles wat je als vrouw moet weten over sexting.

1. Gebruik sexting als voorspel

Sexting kan je in de juiste stemming brengen uren voor je elkaar ziet. Je giet als het ware meer en meer olie op het vuur. Langzaamaan bouw je een onweerstaanbaar verlangen op voor een passionele nacht. Hou je berichtjes kort, je schrijft geen romantisch boek!

2. Durf ondeugend te zijn

Durf ondeugende woorden te gebruiken! Volgens onderzoek voelen koppels die ondeugende woorden gebruiken zich gelukkiger in hun relatie. Ze hebben een betere seksuele communicatie en durven elkaar te zeggen wat ze leuk vinden tussen de lakens. Je hoeft geen pornografische termen te gebruiken, probeer het speels te houden.

3. Stuur hem sexy woorden, geen foto’s

Een erotische naaktfoto sturen mag dan wel een makkelijke manier zijn om je partner op te winden. Je kan het echt niet doen als je je partner nog niet 100% kan vertrouwen. Zelfs als je je foto’s naar iemand betrouwbaar stuurt kunnen ze per ongeluk door anderen bekeken worden. Hou het veilig, stuur alleen sexy woorden en laat die foto’s achterwege.

4. Sla je berichten geschiedenis niet op

We begrijpen je drang om je heetste en meest epische berichtjes op te slaan. Het is opwindend om ze achteraf nog eens te lezen en het zijn leuke herinneringen aan al je spannende avontuurtjes. Je doet er toch beter aan om al die seksuele souvenirtjes te wissen. Je privacy is belangrijk, druk dus gewoon op delete.

5. Spreek eerst eens af

Door de populariteit van online dating en apps zoals Tinder kan je berichten sturen naar iemand die je nog nooit in het echt hebt gezien. Hou het gedurende die tijd een beetje minder pikant, maar niet aseksueel natuurlijk. Hij mag misschien wel goed zijn in sexting, als je hem in levende lijve niet interessant vindt dan heb je teveel over jezelf prijsgegeven. Wacht tot je iemand ontmoet waar het echt mee klikt.

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…