Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

5 standjes waar hij wellicht helemaal wild van wordt

Olivier
2 min read

Je denkt misschien dat mannen vrijwel alles lekker vinden op het gebied van seks en dat ze niet echt een voorkeur hebben. Het tegendeel is waar! Mannen hebben wel degelijk een voorkeur wanneer het op vrijen aankomt. Wil jij je vriend eens flink verrassen? Onderstaande standjes maken hem gegarandeerd helemaal wild!

1. Girl on top

Wanneer jij lekker bovenop zit, heeft hij zijn handen vrij om je overal te betasten. Hij heeft ook geweldig zicht op je borsten, wat hem helemaal heet maakt. Voordeel voor jou: jij hebt de controle, waardoor het makkelijker is om een orgasme te bereiken. Variatie: ga omgekeerd op hem zitten. Dit voelt heerlijk en hij vindt het waarschijnlijk geweldig om uitzicht te hebben op je billen.

2. Doggystyle

Bij dit standje is hij in controle. Hij bepaalt de snelheid en kan je dieper penetreren. Ook het uitzicht op je billen is mooi meegenomen.

3. Zittende missionarishouding

Een variatie op de populaire missionarishouding. Jij ligt op je rug met je benen opgetrokken. Hij zit op zijn knieën en houdt je bovenbenen vast voor extra grip. Hij kan nu zelf bepalen hoe diep en hoe snel hij gaat. Voordeel voor jou: jij kunt makkelijk bij je clitoris voor extra stimulatie!

4. Staand

Dit standje leent zicht perfect voor een snel en opwindend vluggertje. Je kan bijvoorbeeld tegen de muur of een tafel staan, zodat hij je vanachter kan penetreren. Rechtstaand vrijen vindt hij ongetwijfeld helemaal de bom!

5. Lepeltje lepeltje

Net zoals de missionarispositie is dit standje zeer intiem. Hij kan je lichaam goed strelen en zo ook je clitoris stimuleren. Wanneer je je gezicht omdraait kunnen jullie zelfs heerlijk zoenen!

Door Olivier

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…