Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

5 tekenen dat hij je gewoon gebruikt

Olivier
3 min read

Mannen en vrouwen nemen vaak een verschillende rol aan in een relatie. Voor mannen is seks bijvoorbeeld heel belangrijk, terwijl vrouwen graag emotioneel betrokken willen zijn bij de ander. Soms kun je je als vrouw gebruikt voelen in een relatie. Je hebt het gevoel dat jij veel aan de relatie werkt terwijl hij er niet zo mee bezig is. Hoe weet je nu of je gebruikt wordt? Hieronder 5 tekenen dat hij je gewoon gebruikt!

1.Hij is vaak dronken

Natuurlijk wilt je vriend af en toe lekker stappen met zijn vrienden en achteraf heerlijk naast je kruipen. Dit moet alleen niet te vaak voorkomen. Is hij altijd dronken wanneer hij je opbelt? Dan is hij waarschijnlijk alleen maar geïnteresseerd in een seksrelatie. Een man die echt van je houdt, wilt ook andere dingen met je doen.

2.Hij belt vaak af

Jij verheugt je vaak enorm op dat moment dat jullie gezellig samen iets hebben gepland, maar geregeld krijg je van te voren een berichtje waarin hij aangeeft dat hij toch niet kan. Dit zorgt voor een grote teleurstelling. Jij verdient beter, jij verdient iemand die zijn afspraken nakomt!

3.Hij neemt je nooit mee in het openbaar

Prima dat jullie veel tijd onder de lakens doorbrengen, dit is natuurlijk hartstikke leuk. Het is echter ook belangrijk om samen de deur uit te gaan als koppel. Wilt hij nooit ergens buiten met je afspreken? Dan moet je serieus gaan twijfelen over hoe serieus hij jullie relatie ziet. Wanneer hij echt van je houdt, zal hij met trots een romantische stadswandeling met je maken en wil hij graag met je gezien worden.

4.Hij zegt precies wat je wilt horen, maar toont dit niet in zijn gedrag

Zegt hij vaak dat hij van je houdt, maar begint hij na 2 seconden alweer over iets anders te praten? Dan moet je je serieus af gaan vragen of hij dit wel meent. “Actions speak louder than words!”.

5.Hij is afstandelijk

Jij deelt alles met hem en hij weet dus precies hoe je in elkaar zit en wat je in het verleden hebt gedaan. Over hem weet je eigenlijk niet zo veel. Hij stelt zich niet open en is enorm afstandelijk. Een relatie moet van twee kanten komen. Wanneer hij gesloten is heeft hij waarschijnlijk iets te verbergen of hij wilt niet dat je hem leert kennen.

Door Olivier

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…