scrollTop top

5 tips om ervoor te zorgen dat die liefdeskriebels nooit verdwijnen

5 tips om ervoor te zorgen dat die liefdeskriebels nooit verdwijnen

Heerlijk is dat gevoel van hopeloos verliefd zijn. De hele dag aan je lief denken en wegdromen. Helaas verdwijnt dit gevoel soms na een tijdje. Hoe zorg je er nu voor dat deze liefdeskriebels NOOIT verdwijnen? Wij hebben 5 tips voor jullie op een rijtje gezet!

1. Houd het speciaal

De grootste fout die je kunt maken, is jullie relatie als vanzelfsprekend zien. Houd de romantiek erin, net als in de eerste maanden, en je zult zien dat de liefdeskriebels gegarandeerd blijven!

2. Pottenbakken

Wie kent die romantische scene uit de film Ghost nu niet? De pottenbak-scene waar de romantiek vanaf spat… Waarom zouden jullie dit niet doen? Regel iets leuks dat jullie thuis kunnen of iets wat jullie anders nooit doen en de kriebels krijgen een gigantische boost.

3. Daten

Maar dan ook écht op date gaan! Reserveer een tafeltje in een luxueus restaurant of ga eens naar de cinema. Maak jezelf mooi op alsof het jullie eerste date is! Zwijmel samen lekker weg net zoals op het begin.

4. Cadeautjes

Probeer elkaar regelmatig cadeautjes te geven. Verrassingen zijn geweldig. Op deze manier blijven jullie hopeloos verliefd.

5. Schrijf lieve briefjes

Het is een klein gebaar, maar het kan zo romantisch zijn. ’s Morgens ongemerkt een briefje in zijn brooddoos stoppen, zodat hij op zijn werk een lieve boodschap van je ziet. Hij krijgt daar zeker de kriebels van in zijn buik.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  231.188.893
 • Aantal
  doden
  4.740.152
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  1.233.723
 • Aantal
  doden
  25.554

Schrijf je in op “Gezond Vandaag” en ontvang de beste artikels dagelijks in je mailbox!