Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

5 tips voor stomende vakantie seks

Bram
2 min read

Natuurlijk is je vakantie niet compleet zonder avontuurlijke stomende vakantieseks. Helaas is het leven geen erotische film. Je spannende avontuurtje zal niet zo feilloos verlopen als wat je op het scherm zag. Buitenshuis zijn er heel wat factoren die die het je extra moeilijk maken. Maar daar laat jij je niet door afschrikken, toch? Hier zijn 5 tips voor stomende vakantie seks.

1.Maak het jezelf gemakkelijk

Kies voor kledij die je min of meer kan aanhouden tijdens je avontuurtje. Een rokje zonder slipje bijvoorbeeld. Laat je skinny jeans maar gewoon in de kast hangen, die kan je echt niet gebruiken.

2.Het hoeft niet altijd spontaan te zijn

Spontaan is toch altijd sexyer? Ja en neen, stel jezelf eens voor als je lekker spontaan met je blote billen op de rode mieren ligt, begrijp je het plaatje? Soms moet je het lot een handje helpen. Breng bijvoorbeeld een zacht dekentje en muggenspray mee. Het is dan misschien niet echt spontaan, je zal je veel comfortabeler voelen. Want zeg nu zelf, hoe goed zal je orgasme zijn als je ongemakkelijk op de twijgjes ligt?

3.Zorg ervoor dat je niet betrapt wordt!

Dat je op elk moment betrapt kan worden is net deel van de fun, we begrijpen het. Alleen is het minder sexy als jullie écht betrapt worden. Je kan er zelfs een heuse boete aan overhouden. Als je toch kiest voor een openlucht avontuurtje zoek dan een plaats ver weg van spelende kinderen en andere spelbrekers. Zoek een goede beschutte plaats en hou zoveel mogelijk kleren aan.

4.Even lekker gaan ‘kamperen’?

Heb je het toch liever spontaan? Neem dan je tent en trek er samen op uit. Door te kamperen in de vrije natuur is er minder kans dat je betrapt wordt. En als je je tent laat openstaan heb je toch die spannende buitenbeleving.

5.Kies het juiste standje

Als je op een openbare plaats bent kan je best kiezen voor een staande vrijpartij. Je hoeft niet in twijgjes neer te liggen en je kan sneller weglopen als er iemand voorbijkomt.

 

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…