Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

5 verrassende geheimen van gelukkige koppels

Bram
2 min read

Sommige koppels lijken een perfecte gelukkige relatie te hebben. Wat is hun geheim? Dit hebben gelukkige koppels met elkaar gemeen.

1. Ze hebben een goed seksleven

Er zijn veel voordelen verbonden aan een stomende vrijpartij met je geliefde. Koppels die regelmatig seks hebben voelen zich veel gelukkiger in hun relatie dan koppels die weinig seks hebben. Ze voelen zich beter in hun vel en zijn meer met elkaar verbonden. Probeer tenminste 4 keer per maand seks te hebben en je relatie zal alleen maar sterker worden. Deze avond misschien?

2. Ze zijn eerst vrienden

Gelukkige koppels waren eerst vrienden voor ze een romantische relatie begonnen. Ze kennen elkaar door en door en dat maakt hun relatie super sterk.

3. Ze hebben geen kinderen

Niemand beweerd dat kinderen krijgen gemakkelijk is. Sommige experten zijn er zelfs van overtuigd dat de kwaliteit van je relatie verbetert als je geen kinderen hebt. Koppels die geen kinderen hebben zijn volgens onderzoek het gelukkigste.

4. Ze slapen voldoende

Door te slapen geef je je lichaam de rust die het verdient. Slaap is niet alleen goed voor je lichaam, ook je relatie heeft nood aan enkele uurtjes rust. Goed kunnen slapen is belangrijk voor een gelukkige relatie. Koppels die moeilijk slapen hebben meer problemen dan vaste slapers.

5. Ze drinken ongeveer even veel

Een van jullie kan verslingerd zijn aan wijn, terwijl de ander het liever op een pintje houdt. Hoe dan ook, onderzoek toont aan dat het niet belangrijk is wat jullie drinken maar hoeveel. Hoeveel je drinkt heeft een directe invloed op het geluk niveau in je relatie. Koppels die ongeveer dezelfde hoeveelheid alcohol drinken zijn het gelukkigste. 

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…