Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

5 X originele ideeën voor een perfecte date thuis met je vriend/vriendin

Anja
4 min read

Wil je een romantische date met je vriend dan hoeven jullie niet per se de deur uit. Je kunt het thuis ook heel leuk hebben. En of de avond dan uiteindelijk een romantisch slot heeft is natuurlijk aan jullie zelf om te bepalen. Eer zijn verschillende manieren om een leuke en romantische avond te hebben met elkaar.

Samen koken of een spelletje doen

Je kunt natuurlijk heerlijk voor hem of haar koken maar jullie kunnen ook samen een maaltijd bereiden. Het kan heel leuk zijn om samen gerechten klaar te maken, ook als je niet zo’n ster in de keuken bent. Er zijn genoeg gemakkelijke recepten te vinden op het internet die bijna niet kunnen mislukken. Maak samen een heerlijk diner met meerdere gangen zodat jullie de hele avond kunnen tafelen.

En hoe oubollig het misschien ook klinkt, het kan ook heel leuk zijn om samen een spelletje te doen. Je kunt bijvoorbeeld een gezelschapsspel spelen om elkaars algemene kennis te testen of een kaartspel doen om te zien of je hem te slim af kunt zijn.

Plan een film- of muziekavondje

Zijn jullie echte filmliefhebbers? Plan dan een romantisch avondje op de bank en zorg dat jullie favoriete films van dat moment op DVD of on demand klaar staan. Zorg voor lekkere hapjes en drankjes en jullie avond kan niet meer mislukken.

Ook een goede manier om elkaar beter te leren kennen is samen naar muziek luisteren. Neem allebei je favoriete CD’s of playlists mee en laat elkaar horen van welke muziek jij een goed gevoel krijgt of je speciale herinneringen aan hebt. Wie weet kunnen jullie elkaar verrassen met wat jullie mooi vinden en wat je nog niet van elkaar wist. Laat elkaar mooie teksten horen of melodieën die emoties oproepen.

Houd een plan B achter de hand

Valt de film tegen of dreigt jullie gesprek te stokken? Zorg dan dat er een plan B is. Stel voor om een eind te gaan wandelen of alsnog naar op café te gaan om wat te gaan drinken. Verandering van omgeving kan de sfeer in positieve zin doen omslaan om er toch nog een geslaagde avond van te maken.

Maak er eventueel ook eens een volledig weekendje van! Wat dacht je bijvoorbeeld van een gezellig weekend aan de kust of bijvoorbeeld net over de grens in Frankrijk, Nederland, Duitsland…? Overdag kunnen jullie dan de omgeving koken en ’s avonds alsnog samen koken, spelletje spelen, film kijken…

Met de nieuwjaarswedstrijd van OZ maak je momenteel in elk geval kans op een verblijf aan de kust of Malaucène of een reischeque van €800. Waag snel je kans en wie weet geniet jij binnenkort van heerlijke quality-time met je vriend of vriendin!

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…