Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

6 gekke dingen die hij stiekem enorm sexy vindt

Olivier
4 min read

Wil je dat hij jou sexy vindt? Dan volg je maar beter deze handige tips.

1. Een slimmere partner

Hoewel er bijna geen mannen te vinden zijn die het leuk vinden om als dom te boek te staan. Toch vinden de meeste mannen het wel leuk om een boost te krijgen van een slimme vrouw. Een dergelijke boost zal ervoor zorgen dat hij de vrouw als schattig en sexy zal gaan beschouwen. Om de aandacht van een man op je te richten hoef je dus alleen maar een gesprek op niveau met hem aan te knopen. Gedurende dit gesprek zal hij alleen maar in jou geïnteresseerd zijn.

2. Een lekker parfum op hebben

Op de avond van je afspraakje hoef je je niet in te houden als het gaat om het opdoen van je parfum. Een lekkere geur kan namelijk bepaalde intieme herinneringen bij hem naar boven halen. Zo zal je parfum hem bijvoorbeeld terug doen denken aan jullie eerste kus en nog een heleboel andere dingen die jullie toen samen hebben gedaan. De geur van je parfum zal hem dus automatisch aan jou, en al jullie intieme momenten, herinneren. Om die reden zal hij juist deze geur enorm sexy vinden.

3. Gewoon ondergoed dragen

Voor een man hoef je niet altijd je meest mooie lingerie te dragen. Hij zal het namelijk ook geweldig vinden om je een keer in je sportbeha, of ander ondergoed, te zien. Ook in dergelijke gevallen zal hij je erg sexy vinden. Het kan je dus zomaar gebeuren dat hij je enorm sexy vindt op een ogenblik dat je dit eigenlijk niet had verwacht. Toch weet je hem op deze manier regelmatig in de mood voor een ongeplande vrijpartij te krijgen.

4. Spanningen meesterlijk op weten te oplossen

Door na een rotdag positief te blijven, en dus niet direct in elkaar te storten, zal zeker zijn hart veroveren. In tegenstelling tot wanneer je iedereen op je werk zwart maakt en je enorm op loopt te winden over een bepaalde kwestie, en diepongelukkig in zijn armen ligt. Je partner zal het echt heel sexy vinden als je tot rust kunt komen en het probleem op weet te lossen. Uiteraard mag er best een zekere rustpauze zitten tussen je werk en je kalme momenten waarin je je oppept en weer kunt lachen. Vaak is je man zelfs bereid om je op te vrolijken na een stressvolle werkdag. Hij weet immers dat je dan snel weer stralend en sexy voor de dag zult komen.

5. Volledig losgaan tijdens een woordenwisseling

Op het moment dat je met een probleem rond blijft lopen, een kille houding aanneemt of juist iedereen negeert, lost niets op. Wanneer je echter de confrontatie aangaat en over het probleem praat, kan er een oplossing worden gezocht. In bepaalde gevallen zal dit leiden tot een felle discussie, maar dat is niet erg. Je man zal weten te waarderen als je je laat zien dat je pit in huis hebt. Bovendien is er na een heftige woordenwisseling altijd een goed moment om dingen op een intieme manier goed te maken.

6. Bezwete sportkleding

Na het sporten thuiskomen in je strakke, maar bezwete sportkleding, vinden de meeste mannen buitengewoon sexy. Je hoeft dan ook niet meteen door te spurten naar de badkamer na een sportsessie, behalve als hij met je mee mag. Je zult immers behoorlijk bezweet en moe zijn en je kleding zal strak tegen je lijf vastgeplakt zitten, maar dat is juist wat hem zo opwind. Bovendien zal niet alleen zijn zweet niet fris ruiken, ook het de jouwe ruikt niet naar viooltjes, maar is wel erg sexy. Met liefde zal hij je dan ook willen helpen om je sportkleren van je lichaam te pellen.

Door Olivier

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…