Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

6 manieren om jullie vluggertjes beter te maken

Bram
3 min read

1. Opwarmen met berichtjes

Door elkaar alvast wat op te warmen, kun je seksueel getinte berichtjes sturen. Doordat je je al helemaal in hebt kunnen stellen op een vrijpartij kan het voorspel in worden gekort. Je bent immers al behoorlijk in de stemming op het moment dat je je lief ziet. Er hoeft dus geen minuut meer verloren te gaan.

2. Glijmiddel gebruiken

Door grote hoeveelheden glijmiddel te gebruiken, kun je eerder met de daad beginnen. De vagina van de vrouw zal immers niet eerst voldoende vochtig hoeven worden. Het gebruik van glijmiddel zorgt er dan ook voor dat er vrijwel direct gepenetreerd kan worden. Geen onnodig tijdverlies dus.

3. Orgasme standje

Een vluggertje kun je het beste beginnen met een standje waar je gemakkelijk een orgasme in krijgt. Op die manier is de kans namelijk ook nu groot dat je snel je hoogtepunt weet te bereiken. Een standje kiezen dat je nog nooit eerder hebt geprobeerd is dan ook minder verstandig. Dit kan immers behoorlijk wat tijd in beslag nemen.

4. Gemakkelijke kleding

Door kleding te dragen die je eenvoudig uit kunt doen, bespaar je tijd. Deze tijdswinst komt goed van pas bij een vluggertje. Alle tijd die je nodig hebt om je kleren uit te doen, kan ook worden besteed aan de seks. Bovendien hoef je niet altijd te vrijen met al je kleding uit.

5. Sokken aanhouden

Het klinkt misschien niet romantisch, maar toch kun je bij een vluggertje beter je sokken aanhouden. Dit spaart niet enkel tijd, maar ook is uit wetenschappelijk onderzoek gebleken dat de meeste vrouwen een orgasme krijgen wanneer hun sokken aanblijven. Aanzienlijk minder dames weten hun hoogtepunt te bereiken als ze blootsvoets vrijen. Een win-win situatie dus.

6. Je laatste keer seks

Door te doen alsof dit vluggertje de laatste keer seks ooit is, zal dit nog beter worden. Je raakt elkaar overal en erg intensief aan, kust alsof je leven ervan afhangt en geeft je helemaal aan elkaar. Hierbij beeldt je je in dat dit je laatste keer is dat je met elkaar kunt vrijen. Ook helpt het als je je voorstelt dat je elkaar in geen jaren hebt gezien. 

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…