Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

6 manieren om een vrouw op te winden zonder dat je het beseft

Olivier
2 min read

Het is algemeen bekend dat vrouwen opgewonden worden van gespierde, halfnaakte mannen, of bijvoorbeeld een strak in het pak geklede vent. Er zijn echter ook een heleboel andere dingen waar vrouwen opgewonden van raken, die niet zo voor de hand liggen. Hieronder 6 manieren om een vrouw op te winden zonder dat je het beseft.

Sleutelen aan je auto

Vrouwen vinden het verschrikkelijk aantrekkelijk als een man onder de vieze vlekken zit wanneer hij aan zijn auto aan het sleutelen is. Het toont dat hij zijn eigen zaakjes kan regelen en komt vaak met ontbloot bovenlichaam!

Het tonen van liefde voor dieren

Vrouwen vinden mannen met een flinke portie dierenliefde verschrikkelijk aantrekkelijk. Geef jij als man wat liefdevolle aandacht aan een zwerfkatje, of een spontane knuffel aan de hond van de buren, dan zullen de vrouwen die dit zien gegarandeerd opgewonden raken.

Goed zijn met kinderen

Naast dierenliefde windt het vrouwen ook op wanneer een man goed is met kinderen. Voor het geval dat er een relatie uit voort komt, moet hij natuurlijk wel goed met kinderen zijn.

Mouwen van je blouse opstropen

Zit je op kantoor in je pak, maar is het verschrikkelijk warm. Wees dan niet bang om je colbert uit te doen en de mouwen van je blouse op te stropen. Uit onderzoek blijkt dat vrouwen dit verschrikkelijk charmant vinden!

Subtiele hand op de rug

Vrouwen vinden het verschrikkelijk opwindend wanneer ze door een man geleid worden. Door een hand op haar onderrug te leggen en in de juiste richting te duwen leid je ze op een charmante en liefdevolle manier.

Meerdere talen beheersen

Wanneer jij meerdere talen beheerst red jij je wel in de wereld. Dit zorgt ervoor dat de vrouwtjes wel met jou op reis willen!

Door Olivier

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…