Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

6 X tips voor mooie, verzorgde handen

Bram
2 min read

6 X tips voor mooie, verzorgde handen

Niks ongemakkelijker dan ruwe en onverzorgde handen. Het voelt onhygiënisch aan en is behalve voor jezelf, niet aangenaam voor andere mensen. Je handen geven vaak een eerste indruk wanneer je nieuwe mensen ontmoet, en je wilt natuurlijk dat deze zo goed mogelijk is. Niemand wilt de hand schudden van iemand met vieze, onverzorgde handen en nagels. Daarom hieronder 6 tips voor mooie, verzorgde handen!

1. Gebruik geen hardnekkige zepen

Gebruik geen (goedkope) ruwe zepen. Ga liever voor een ‘milky’ variant. Deze zijn vaak een stuk softer en bezorgen je handen een zacht laagje.

2. Lauw water

Gebruik wanneer je je handen wast, lauw water. Te koud water maakt je handen rood omdat het je bloedvaten vernauwd. Te warm water zorgt er weer voor dat je huid sneller uitdroogt.

3. Nagelriemen

Vergeet wanneer je handcrème opsmeert, je nagelriemen niet. Wanneer je nagelriemen droog en onverzorgd lijken, stralen je handen dat ook uit.

4. Zonnebrandcrème

Ga je een dagje bakken in de zon? Vergeet dan onder geen beding je handen in te smeren. Je handen rimpelen namelijk minstens zo snel als je gezicht en dat willen we natuurlijk niet hebben.

5. Anti-rimpel crème6 X tips voor mooie, verzorgde handen

Om te voorkomen dat je handen ouderdomstrekjes gaan vertonen is het verstandig om na je 40e anti-rimpel dagcrème op je handen te smeren.

5. Sterke nagels

Om je nagels sterker te maken en minder snel te laten afbreken kun je biotin-pillen slikken. Dit zorgt ervoor dat je nagels sterker en glanzender worden

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…