Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

7 beauty tips voor de zomer

Olivier
2 min read

De zomer is bij uitstek hét seizoen waar iedereen er op zijn best uit wilt zien. Daarom hebben wij voor jullie een lijst opgesteld met maar liefst 7 beauty tips voor de zomer!

Smeer zonnecrème

Ook al wil je natuurlijk zo snel mogelijk een prachtig bruin huidje hebben, bouw het langzaam op. Bescherm jezelf met zonnebrandcrème en stel je huid nooit onbeschermd bloot aan de zon. Zo wordt je mooi, egaal bruin op een gezonde manier.

Accessoires

Waar in de winter mutsen, wanten en sjaals tot de nodige accessoires behoren, kunnen in de zomer de hoed of zonnebril niet ontbreken. Probeer thuis voor de spiegel een aantal leuke combinaties uit en ga als een zomerse godin de deur uit!

Waterproof make-up

Door het warme weer in de zomer, is er niks lekkerder als een frisse duik. Zorg wanneer je naar het strand of zwembad gaat wel voor dat je waterproof make-up gebruikt. Niks zo vervelend als uitgelopen mascara op het strand.

Gebruik geen foundation

In de zomer raden we af om foundation te gebruiken. Doordat het warm is ga je zweten en is de kans groot dat je foundation niet blijft zitten en je lelijke plekken op je gezicht krijgt.

Haar conditioner

Maak in de zomer gebruik van haar conditioner, na het wassen van je haar met shampoo. De zomerse warmte zorgt ervoor dat je haar pluizig wordt, conditioner helpt dit te voorkomen.

Scrubben

Wanneer je veel in de zon ligt, kan je huid uitdrogen. Zorg dat je minstens 1x per week je lichaam van kop tot teen scrubt. Zo verwijder je dode huidcellen en wordt je weer sneller bruin.

Doe je haar in een staart

Doordat je in de zomer meer zweet, wordt je haar sneller vettig. Houd de boel daarboven lekker luchtig door je haar in een staart te doen. Het ziet er ook nog eens hartstikke sexy uit!

Door Olivier

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…