Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

7 dingen die je zeker herkent als je je comfortabel voelt in je relatie

Anja
3 min read

Als je al een tijdje een relatie hebt met iemand, verdwijnen de kleine dingen die in het begin zo gênant of ongemakkelijk waren plots als sneeuw voor de zon. Het zijn kleine zaken die aantonen dat je je perfect comfortabel voelt bij hem of haar. Herken jij deze 7 zaken?

1. Je zingt volle borst mee zonder gêne

Die eerste autoritten bleef je stilzwijgend zitten toen een van je favoriete liedjes op de radio speelde. Nu zing je volmondig mee zonder erbij stil te staan hoe vals, hoe hoog, hoe laag of gewoon hoe raar je wel niet zingt. Kortom, het maakt echt niet meer uit wat of waar je zingt: de douche, het bed, de auto, een familiefeest, … Je partner vindt het fantastisch en zingt zelfs mee met je!

2. Je bestelt op restaurant wat je echt wil eten

Op restaurant hoef je geen nee meer zeggen tegen die lekkere ribbetjes omdat je bang bent dat het vlees tussen je tanden blijft zitten. Je moet niet meer kiezen voor die lichte maaltijd zonder saus omdat je bang bent dat je zou morsen. Nee, jij eet simpelweg wat je wil en waar je zin in hebt. En je partner steunt je daarin.

3. De ochtendgeur is geen probleem meer

In plaats van vlug even op te staan om je tanden te poetsen in de ochtend, blijf je lekker liggen. Er wordt vol passie gekust zonder dat de ochtendadem in de weg zit. Jullie kennen elkaars ochtendgeurtje en dat is geen enkel probleem.

4. Je hoeft je niet elke keer te scheren

Af en toe sla je die scheerbeurt gewoon over. Geef toe, dat is toch een enorme tijdbesparing? En je partner vindt het allemaal oké, zolang dat je die scheerbeurt niet voor de rest van je leven overslaat. Je ongeschoren benen en make-uploze gezicht zijn al lang geen verrassing meer voor hem.

5. Je zegt gewoon je mening

Eerlijkheid staat boven alles. Zit er iets tussen zijn tanden? Stinkt zijn adem naar look? Vind je die nieuwe broek niet mooi? Zijn zijn kookkunsten vandaag een beetje tegengevallen? Jij zegt dat zonder aarzelen. Zo weet hij tenminste waar hij staat.

6. Je maandstonden zijn geen geheim meer

Hij weet perfect wanneer je ongesteld bent. Jij praat er open en voluit over. Hij kent alles van jouw maandelijkse zorgen. Je maandverbanden of tampons slingeren bij hem rond. Of hij brengt ze zonder moeite naar het toilet als jij ze vergeten bent.

7. Op toilet met de deur open

Ook het toiletbezoek is geen geheim meer. Je kan gewoon op toilet zitten met de deur open: grote of kleine behoefte, dat maakt niet uit. Ondertussen heb je daar geen enkel probleem meer mee. Je laat ook af en toe scheetjes in zijn bijzijn. Voor jullie is dit een normale zaak. Iedereen laat eens een scheetje, toch?

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…