Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

7 dingen die mensen met een hond zeker zullen herkennen

Anja
2 min read

Heb jij ook zo’n lekkere pluizenbol thuis of juist een klein keffertje? Ben jij gek op honden en heb je een hekel aan katten? Dan snap jij de onderstaande redenen die alleen hondenmensen begrijpen.

1. Thuisblijven is geweldig

Wil je gewoon eens een dagje thuisblijven? Logisch, want je hondje kijkt je zo zielig aan als je probeert weg te gaan. Dan maar een dagje op de bank hangen met je schatje.

2. Je hebt alles voor je hond over

Een hond moet uitgelaten worden in weer en wind en dus ook naar buiten als het regent, stormt, onweert, hagelt, sneeuwt. Andere mensen blijven liever binnen, maar jij hebt het over voor je hond. 

3. Overal haren

Je blijft de hele dag maar stofzuigen, dweilen, poetsen en afstoffen. Maar je hond weg doen vanwege haren die overal liggen? Nooit! Je neemt het allemaal voor lief.

4. Wassen is een hel

De hond begint te stinken en het is weer tijd voor een lekker, warm bad. Maar dat gaat nooit zonder slag of stoot. Maak je klaar voor de strijd ter titanen.

5. Verwennen

Je bent gek op je hond verwennen. Hij verdient het beste natuurlijk. Ook met kerst, Valentijn en Pasen krijgt je hond cadeautjes. Wellicht wordt hij vaker verwend dan je geliefde… 

6. Hondengeur

Iedereen blijft maar zeggen dat je kamer of auto stinkt naar hond. Ohja? Jij ruikt het na al die tijd niet eens meer. Maar misschien is het toch tijd om luchtverfrissers op te hangen…

7. Slapen doet hij met jou

Ook al mag het eigenlijk niet, je hond komt altijd in je bed liggen. Je stuurt hem tien keer weg, maar stiekem wil je dat hij toch naast je komt liggen. 

 

Deze dingen doet elk hondenbaasje! Jij ook?

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…