Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

7 ergernissen in het vliegtuig die iedereen herkent

Anja
2 min read

Reizen met het vliegtuig, het gaat een stuk sneller dan transport over land of over zee. Vliegen is wel een stuk intensiever dan rustig in de auto zitten, er kan veel fout gaan tijdens een korte vlucht. Wat zijn de grootste ergernissen in het vliegtuig? Wij hebben de 7 ergernissen in het vliegtuig voor jullie op een rijtje gezet die iedereen herkent:

1. Beenruimte

Als je slechts 1.50m groot bent is het nog wel te doen, maar voor de meeste mensen is de beenruimte veel te krap. Je kan na een vlucht met moeite het vliegtuig uitlopen.

2. Baby’s

Niks zo vervelend als een baby die begint met huilen net op het moment dat jij een dutje wilt gaan doen.

3. Handbagage

Omdat veel vliegmaatschappijen belachelijke prijzen vragen voor het meenemen van extra bagage probeert iedereen zijn handbagage zo vol mogelijk te steken. Gevolg: bomvolle bagagevakken.

4. Wachten in het gangpad

Je bent op zoek naar je stoel maar iedereen staat in het gangpad om zijn of haar koffer een veilig plekje te geven. Wachten maar tot je kunt passeren.

5. Overgeven

Je hebt het vast wel eens meegemaakt. Je zit bij iemand in het vliegtuig die misselijk is. Er hang een verschrikkelijk zure lucht in het vliegtuig.

6. Inchecken

De vlucht duurt maar twee uurtjes maar aan het inchecken ben je bijna net zoveel tijd kwijt. Ellendig lange wachtrijen bij de balie.

7. Blote voeten

Je kent ze wel, mensen die net doen alsof ze thuis zijn in het vliegtuig. Schoenen en sokken uit en de benen in de lucht. En jij maar genieten van die stinkgeur.

Lees ook:

 

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…