Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

7 kleine dingen waarvan je als vrouw Instant Happy wordt!

Olivier
2 min read

Soms zijn het de kleine dingen die je het meest gelukkig maken. En geef toe, uiteindelijk is dat toch echt zo? Wij hebben alvast enkele zaken opgesomd die je kunt uitvoeren om je achteraf meteen een pak gelukkiger te voelen.

1. Het huis of je kamer opnieuw inrichten. Doe net alsof je net gaat verhuizen. Echter kost het iets minder moeite en kosten.

2. In je blootje door de kamer dansen. Het heeft geen nut dit te ontkennen. We weten dat je dit wel eens fijn vindt. En dan nog liefst met muziek van Beyoncé of een andere popster op de achtergrond, waarbij je luidkeels meezingt. Jaja… we know.. 😉

3. In bad gaan. Uuuuuuurenlang!!! Uhu, zo'n luxe bad in een hotel, met een glaasje prosecco en wat kaarsjes. En daarna mag mister handsome er gerust bijkomen liggen. 😉

4. Een weekendje shoppen in een andere stad… Ga als West-Vlaming eens naar Hasselt (iedere West-Vaming vindt dit top). Of kies voor De Meir in Antwerpen. Wist je trouwens dat de winkels in Oostende en Knokke altijd open zijn op zondag? Wie er een romantisch weekendje aan wil toevoegen, gaat toch gewoon naar Brugge?

5. Thee, een nieuw boek of Netflix, en een dekentje. Zo, ik denk dat we de ideale avond in één zin hebben kunnen verwoorden. Rechtstaan hoeft enkel nog voor een toiletbezoekje. En bij warm weer vervangen we dat dekentje gewoon door een heerlijk ijsje met aardbeien.

6. Nieuw flesje parfum, nieuwe lipstick of nieuwe kleur nagellak. Nope, we gaan helemaal in het nieuw nieuw nieuw! En iedereen mag het zien! No bad hair days for meee!       

7. Mooie lingerie kopen. Je goed in je vel voelen geeft je meteen een gevoel van vrijheid. En onze vrijheid vieren doen we toch maar al te graag in een super sexy lingerie-setje. Oh hi there, mister handsome…

Door Olivier

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…