Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

7 redenen om altijd samen te douchen

Bram
2 min read

Waarom je samen moet douchen? Omdat het fantastisch is natuurlijk! Je zal meer zelfvertrouwen krijgen en het doet wonderen voor je seksleven. Hier zijn 7 redenen die je zullen overtuigen.

1.Je bespaart een hoop water en elektriciteit

Omdat je niet meer elk apart doucht zal je heel wat water en elektriciteit besparen. Wat je uitspaart kan zelfs een derde van je waterrekening bedragen, niet niets dus!

2.Het is veel gezelliger

Nu heb je iemand om samen een duet mee te zingen! Samen douchen is zoveel leuker! Extra bonus, nu heb je iemand die je rug kan inzepen en je een lekkere massage kan geven.

3.Je leert delen

Je bent met twee personen maar je moet het stellen met één straal. Je zal af en toe een beetje kou moeten afzien en jouw partner het warme water gunnen. Een relatie bestaat uit geven en nemen, en dat leren je onder de douche nog het beste.

4.Je leert elkaars lichaam beter kennen

Je bent naakt in elkaars bijzijn en je leert elkaars lichaam beter kennen. Zeep hem eens goed in en kijk naar zijn reactie, misschien vind je nog een erogene zone?

5.Je kan je samen ontspannen

Wat is er beter dan een lekkere warme douche om je te ontspannen. Het lijkt wel alsof het water al je zorgen met zich meeneemt. Een moment om je samen met je partner te ontspannen is goud waard.

6.Je seksleven wordt beter

Je leert elkaar beter kennen en je voelt je ontspannen bij elkaar. Samen douchen zal je seksleven transformeren.

7.Je krijgt meer zelfvertrouwen

Je voelt je goed in je vel, je durft jezelf te laten zien en je hebt samen veel plezier. Samen douchen doet wonderen voor je zelfvertrouwen!

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…