Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

7 redenen waarom oudere vrouwen beter zijn in bed

Bram
3 min read

Vergeet die jongere minnares, oudere vrouwen zijn hot! Als je je nog eens zorgen maakt om die rimpeltjes, denk dan eens aan deze 7 redenen waarom jij hotter bent dan een jonge vrouw.

1.Je hebt zelfvertrouwen

Uit onderzoek blijkt overduidelijk dat mannen niet wakker liggen over je leeftijd. Het is vooral je zelfzekerheid en uitstraling die belangrijk zijn. Jij bent zelfzeker en dat vinden jonge mannen extra aantrekkelijk. Tussen de lakens spatten de vonken ervan af.

2.Je durft de leiding te nemen

Jongere mannen vinden het enorm opwindend als jij de leiding neemt in bed. Vele jonge vrouwen verwachten dat een man al het werk doet. Jij weet wel beter, als stoute lerares leer jij je man de verborgen kunsten van het liefdesspel.

3.Je hebt ervaring

Als je ouder wordt krijg je meer ervaring in bed, en dat weten mannen ook. Hoe meer je iets doet, hoe beter je wordt. Je weet hoe je een man helemaal tot in de zevende hemel kan brengen. Tussen de lakens ben jij een echte verleidster, daar kunnen jongere vrouwen nog veel van leren!

4.Je weet wat je wil

Seks en genot hebben voor jou geen geheimen. Je weet wat je wil en je gaat ervoor.

5.Je durft aanwijzingen te geven

Veel jongere vrouwen geven geen aanwijzingen tijdens seks, hoe kunnen mannen het dan goed doen? Jij weet dat je niets gaat krijgen als je het niet vraagt. Door je man te tonen hoe het moet worden jouw seksuele escapades alleen maar beter. En dat vinden mannen erg opwindend!

6.Je durft volop te genieten

Vrouwen genieten meer van seks naarmate ze ouder worden. Je hebt meer zelfvertrouwen, je weet wat je wil en je neemt de tijd die je nodig hebt om tot je hoogtepunt te komen. Oudere vrouwen slagen erin om hun man in de zevende hemel te houden tijdens de hele seksuele beleving.

7.Je neemt je tijd

Vrouwen hebben iets meer tijd nodig om op hun hoogtepunt te komen, en dat weet jij maar al te goed. Jij neemt gewoon de tijd die je nodig hebt om volop te genieten, is er nog iets aantrekkelijker?

 

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…