Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

7 redenen waarom een verpleegkundige het perfect liefje is

Milan
2 min read

Is jouw liefje verpleegster? Of ben je aan het date met een dame die dit is? Dan ben je een gelukkig man. Ze is namelijk een lot uit de loterij. Een leuke verpleegkundige is het perfecte datemateriaal en wel om deze 7 redenen.

Ze houdt rekening met je

Een verpleegkundige is dagelijks met mensen aan het werk. Ze is dan ook zeer sociaal en inlevend. Als je ergens mee zit, dan biedt ze je een luisterend oor en kan ze zich goed inleven. Ze is dan ook een toegewijde partner.

Ze is intelligent en mooi

Je wordt natuurlijk niet zomaar verpleegster. Je liefje heeft er hard voor moeten studeren om deze titel te krijgen. Ze is dan ook intelligent en gemotiveerd. De combinatie van intelligentie en een mooi uiterlijk, maken haar dé perfecte match.

Ze vindt niet snel iets gek

Verpleegkundigen zien in hun werk dagelijks lichamen, zoals zieke, oude, strakke of unieke lichamen.  Ze zijn dus wel wat gewend. Hierdoor vinden ze niet snel iets gek of raar. Je hoeft je bij haar dus niet onzeker te voelen over je lichaam.

Ze is geduldig

Soms duurt het genezingsproces langer bij een patiënt of gaat het wassen of lopen langzamer. Hierdoor heeft een verpleegkundige dus geduld opgebouwd. Ze is dan ook geduldig en zal je niet snel pushen of opjagen.

Ze is passievol

Met een verpleegkundige als vriendin heb je een goed seksleven. Aangezien ze bekend is met het menselijk lichaam en niet snel iets geks vindt, voel je je veel relaxter. Je bent niet onzeker, waardoor de seks ook erg goed is. Hoe relaxter je je voelt, hoe beter de seks.

Ze schiet niet snel in de stress

Veel verpleegster werken onder druk en weten dan ook hoe ze daarmee om moeten gaan. Ze schiet dus niet snel in de stress en blijft kalm bij een probleem in huis.

Ze geeft je medisch advies

Heb je een kramp aan je been? Of een zere keel? Dan kan je liefje jou mooi vertellen wat er aan de hand is. Ideaal dus!

Door Milan

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…