Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

De 7 verschillende soorten borsten op de wereld

Olivier
2 min read

Borsten zijn er in verschillende soorten en maten. Elk paar borsten verdient natuurlijk een BH die goed past. Maar voordat je een nieuwe BH koopt moet je natuurlijk weten wat voor soort borsten je hebt. Hieronder de 7 verschillende soorten borsten op de wereld.

1. Ronde borsten

Wanneer je ronde borsten hebt, kan je jezelf gelukkig prijzen. Jij kan werkelijk waar bijna elk model aan. Een Push-up BH of een natuurlijke BH, het kan allemaal!

2. Naar buiten staand

Staan jouw tepels of borsten lichtjes naar buiten? Dan is een T-shirt Bh voor jou ideaal. Dit model geeft je borsten een mooie vorm en daarnaast brengt het je borsten ook nog eens dichterbij elkaar.

3. Ruimte tussen de borsten

Heb jij aardig wat ruimte tussen je twee borsten? Kies dan voor een mooie push-up bh. Dit brengt je borsten dichter bij elkaar en zorgt voor een mooi gevuld decolleté.

4. Kleiner bovenaan

Zijn jouw borsten onderaan meer gevuld dan bovenaan? Ook jij kan makkelijk elke BH dragen!

5. Dikker van onder dan van boven

Zijn jouw borsten onderaan goed gevuld en groter in de lengte dan in de breedte? Dan is de push-up BH met vulling voor jou een perfecte match.

6. De één groter dan de andere

Weinig vrouwen zijn gezegend met twee borsten die precies even groot zijn. Verschillen jouw borsten erg van grootte? Een goede oplossing is dan de aanschaffing van een BH met uitneembare vulling. Zo kun je het verschil gemakkelijk verbergen.

7. Grote borsten

Dit type borsten lijkt erg op nummer 5. Enige verschil is dat ze een stuk groter zijn. Zorg dat je een BH koopt die je borsten goed ondersteunt.

Door Olivier

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…