Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

7 X vollere lippen met deze trucjes

Bram
2 min read

Niet iedereen is gezegend met volle lippen, gelukkig kunnen we de natuur een handje helpen. Schoonheidsstylisten onthullen hun 7 geheimen voor mooie, volle lippen.

1.Scrub met kaneel

Meng een koffielepel kokosolie, suiker en kaneel. Breng het mengsel aan op je lippen en scrub gedurende twee minuten. Spoel met warm water. Kaneel geeft je lippen een warm gevoel. Dat komt omdat het je bloedsomloop stimuleert waardoor je lippen voller worden.

2.Gebruik lipbalsem

Met lipbalsem kan je makkelijk vollere lippen creëren. Een goede balsem geeft je lippen een intense verzorging en een vollere uitstraling.

3.Accentueer je lippen

Gebruik een crème om je lippen dezelfde kleur te geven als je huid. Gebruik daarna een potlood om de vorm van je lippen te accentueren. Teken een beetje buiten je natuurlijke lip rand. Werk af met een lippenstift.

4.Breng lichte tinten aan

Een ander trucje om je lippen meer volume te geven is het aanbrengen van higlights. Je bootst eigenlijk licht na dat op je lippen valt, zo creëer je een volumineus effect. Gebruik een wit potlood om het middelste deel van je onderlip op te lichten. Doe hetzelfde met je bovenlip, ga met het witte potlood over het middelste gedeelte van de bovenrand van je lip.

5.Gebruik een lichte en een donkerdere kleur

Als je twee kleuren lippenstift gebruikt kan je je lippen voller laten lijken. Gebruik de donkerdere kleur aan de buitenkant van je lippen en gebruik de lichtere lippenstift aan de binnenkant.

6.Gebruik geen te donkere kleur

Lichte kleuren laten je lippen voller lijken. Als je volumineuze lippen wil kan je maar beter weg blijven van te donkere kleuren.

7.Lipgloss

Een lichte kleur op je lippen trekt onmiddellijk de aandacht. Door een lipgloss te gebruiken lijken je lippen nog voller omdat ze het licht nog beter weerkaatsen. 

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…