Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

8 ideale Beautytrucs voor wat ‘luiere’ vrouwen

Olivier
3 min read

Je wilt er als vrouw natuurlijk zo mooi mogelijk uitzien. Veel tijd eraan besteden willen de meeste dames echter niet. Daar hebben wij dé oplossing voor gevonden. Hieronder 8 ideale beautytrucs voor wat ‘luiere’ vrouwen!

Scheurtjes in je nagellak? Glitters!

Wanneer je kleine scheurtjes in je nagellak ziet verschijnen hoef je ze niet meteen opnieuw te gaan lakken, ze zijn nog te redden! Breng simpelweg een laagje glitternagellak aan op het topje van je nagels. Door de substantie van deze nagellak kun je de scheurtjes of oneffenheden makkelijk verbergen

Schoonheidsslaapje

Slapend mooi worden? Het kan! Een goede nachtrust is essentieel voor als je mooi voor de dag wilt komen. Zorg daarom dat je altijd minstens 7 uur slaap per nacht pakt!

Dikker haar faken

Elke vrouw droomt van een volle haardos. Met dit simpele trucje creëer je dit zonder al teveel moeite. Breng een beetje oogschaduw aan op je haar, zo oogt je haar dikker en voller.

Gebruik mascara als eyeliner

Shit, je eyeliner is op! Wat nu? Je hebt geen zin om overhaast naar de winkel te rennen om nieuwe te kopen. Wrijf dan een beetje eyeliner over je mascara borstel en hij gaat nog wel eventjes mee!

Haarolie tegen gespleten haarpunten

Ben je al lang niet meer naar de kapper geweest en heb je last van gespleten haarpunten? Geen ramp! Smeer gewoon wat haarolie in de punten van je haar. Dit zorgt voor een glanzend effect en zal je haarpunten (tijdelijk) herstellen. Laat de kapper nog maar even wachten!

Meng je foundation

Wanneer je op een zonnige vakantie gaat, past de kleur van je foundation vaak niet meer goed bij de kleur van je huid. Meng je foundation simpelweg met wat bronzing poeder tot je de gewenste kleur bereikt en je kunt aan de slag!

Smokey eye

De smokey eye is helemaal in. Het nadeel is dat het veel werk kost om deze mooi aan te brengen. Ook heb je hier verschillende kleuren oogschaduw voor nodig, toch? Fout! Je kunt ook een smokey eye creëren met een oogkrijtje. Teken een hashtag (#) op je ooglid en wrijf het voorzichtig uit met je duim. Klaar is kees!

Opvallende lippen

Heb je geen tijd (of geen zin) om veel tijd aan je make-up te besteden? Ga dan voor een opvallende lipstick. Zo vestig je alle aandacht op je knallende lippen en zullen mensen niet eens doorhebben dat je de rest van je gezicht niet opgemaakt hebt.

Door Olivier

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…