Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

8 rare dingen die je vriend bij je doet

Bram
4 min read

1. De kleine jongen

Op het moment dat je met je vriend alleen bent, dan kan hij zich als een kleine jongen gaan gedragen. In het gezelschap van anderen en buitenshuis zal hij echter een heel andere houding aannemen. Hij zal voor de buitenwereld namelijk over willen komen als een echte kerel. In plaats van een kleine jongen is hij daar stoer en sterk en bovendien is hij trots op het feit dat hij bier drinkt. Bij jou zal hij echter juist zijn schattige kant naar voren laten komen.

2. Zonder schaamte scheten laten

Tijdens het samen zijn met jou kan je vriend scheten laten. Wanneer hij in gezelschap is van bijvoorbeeld zijn of jouw ouders dan zal hij er juist voor waken om dit niet te doen. In jou bijzijn echter kan hij zelfs trots zijn op het luidruchtig laten ontsnappen van zijn darmgassen. Wellicht hoopt je vriend dat je hem hierom meer gaat waarderen. Helaas voor hem zal je reactie er echter vaker eentje zijn vol afschuw.

3. Persoonlijk hoofdkussen

Alleen jou zal je vriend als persoonlijk hoofdkussen gebruiken. Hierbij maakt het voor hem weinig verschil of je nu prettig zit of niet. Voor is van belang dat hij een heerlijk plekje heeft gevonden om zijn hoofd neer te vlijen. Welk deel van je lichaam hij gebruikt als hoofdkussen speelt hierbij overigens evenmin een rol. Het enige dat voor je vriend telt is dat hij comfortabel en ontspannen kan liggen.

4. Spelen met je haar     

In gedachten verzonken kan je vriend met je haar spelen. In sommige gevallen gaat dit echter niet erg subtiel en zul je het uitschreeuwen van de pijn. Je vriend zal dan in de regel verbaasd ontwaken uit de trance waarin hij leek te zitten. Er zal overigens geen haar op zijn hoofd aan denken om bij iemand anders aan het haar te gaan zitten frunniken. Alleen jou haar lijkt daarvoor bestemd te zijn. Of je nu gelukkig moet zijn met deze twijfelachtige eer is maar de vraag.

5. Met je in gevecht

Alleen jij lijkt uitverkoren te zijn om mee te vechten. Je vriend zal het niet in zijn hoofd halen om bijvoorbeeld met een andere te worstelen. Jij lijkt bovendien ook de enige te zijn die met liefde door hem getackeld, of op het bed gegooid te worden. Hierbij houd hij echter geen rekening met de kans dat er een dag zal komen waarop jij het gevecht gaat winnen.

6. Je berichten sturen als jullie samen zijn

Om te laten merken dat hij aan je denkt, zal je vriend je zelfs berichten sturen als jullie samen zijn. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren als je gewoon naast hem zit. Vaak zullen het weinig zeggende berichtjes zijn. Maar hiermee wil je vriend je duidelijk maken dat hij je zeker niet vergeten is en in zijn gedachten bent.

7. Verpletterende knuffels          

Je vriend kan alleen jou volledig fijnknuffelen. In de regel begint een verpletterende knuffel nog met een aangenaam gevoel. Je vriend druk je immers dicht tegen zich aan en je voel je heerlijk veilig. Op een bepaald ogenblik echter zal zijn knuffel zo stevig zijn dat je adem zal worden benomen en je je vriend smeekt je los te laten.  

8. Irritant zijn

Op het moment dat je vriend verlegen zit om je aandacht dan kan hij behoorlijk irritant gedrag gaan vertonen. Zo zal hij alleen bij jou voortdurend je naam blijven herhalen. Maar eveneens je voortdurend aan blijven stoten of irritante grappen blijven maken. Dit alles om alleen jou aandacht te krijgen. Je vriend zal net zolang irritant blijven doen totdat je verveeld, of al zuchtend, vraagt wat hij nu eigenlijk wil.

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…