Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

8 signalen dat hij niet de ware is

Olivier
5 min read

1. Er is te weinig passie

De passie staat bij je lief op een erg laag pitje. Wanneer dit in het begin van de relatie aan de orde is, dan is dat op zich geen probleem omdat jullie elkaar dan eerst af willen tasten. Maar als er echt verliefdheid aan te pas komt, wordt dit een heel ander verhaal. Indien je lief je dan nog altijd als een koude kikker benadert en behandelt, dan moet je jezelf toch eens dingen af gaan vragen. Als je lief immers echt de ware voor je is dan zal er meer zijn dan alleen maar aantrekkingskracht en lust, er dient namelijk voortdurend sprake te zijn van een soort chemie tussen jullie. 

2. Hij steunt je niet 

Ieder persoon heeft iemand nodig met wie alle problemen besproken kunnen worden. Je lief zou een dergelijk persoon voor je moeten zijn en je steunen en helpen als dat nodig is. Wanneer je lief echter niet op je noodgevallenlijstje voorkomt dan moet je jezelf afvragen of hij wel de ware is voor je. In noodgevallen zou hij immers de eerste moeten zijn die aan je zijde staat of die je te hulp roept. 

3. Je bent je niet volledig op je gemak 

In het begin van een relatie is het logisch dat je aan iemand moet wennen. Je zult dan vaak niet meteen volledig op je gemak zijn bij je lief. Nadat je hem echter wat beter hebt leren kennen, dient hier echter verandering in te komen. Als jullie weten waar de grenzen van de ander liggen, dan zou je je volkomen veilig en ontspannen moeten voelen in zijn gezelschap. Wanneer jullie samen zijn, zou je helemaal jezelf moeten kunnen zijn bij je lief. Indien dit niet het geval is dan kun je jezelf de vraag stellen of je wel de ware hebt gevonden. 

4. Je bent liever samen met anderen

Op het ogenblik dat je een relatie hebt, maar desondanks liever bij je familie of vrienden vertoeft, dan heeft dit niet veel uitleg nodig. Je kunt in een dergelijke situatie waarschijnlijk beter meteen je relatie beëindigen. Er is namelijk niets mis mee wanneer je het prettig vindt om eens een keertje alleen of met vrienden of familie te zijn. Maar wanneer je bij je lief bent en toch het gevoel hebt dat je liever ergens anders, of bij anderen, zou willen zijn, dan is je vriend zeker niet de ware voor jou.  

5. Jullie zijn geen team 

Ongeacht of je erin gelooft dat er zoiets als de ware liefde bestaat of niet, wanneer je samen bent met de juiste persoon dan zullen jullie samen een eenheid vormen. Jullie weten elkaar uitstekend aan te vullen. Daarnaast wil je voor je lief de beste kant van jezelf laten zien. Door als een team te werk te gaan, zullen jullie samen heel de wereld aan kunnen. Zodra je het gevoel hebt dat alles alleen van één kant komt, dan is het verstandiger om snel een ander lief te zoeken. Liefde komt immers van twee kanten en omhelst zowel geven als nemen.

6. Hij flirt met anderen

Op het ogenblik dat je lief, soms zelfs in je bijzijn, flirt met anderen dan weet je bijna zeker dat je niet de ware hebt gevonden. Wanneer je immers de ware voor hem bent, dan zal hij er alles aan doen om jou te plezieren en heeft hij zeker geen oog meer voor anderen. De ware zal er altijd voor je zijn, in plaats van de aandacht van anderen op zichzelf te richten. De enige aandacht waar de ware op zit te wachten, is die van jou. Wanneer je lief dus meer bezig is met het flirten en verleiden van anderen dan kun je beter eens goed nadenken of jullie wel goed bij elkaar passen.

7. Hij bepaalt het samen zijn

Indien je lief de enige is die bepaalt wanneer jullie elkaar zien, bellen of op een andere manier contact hebben, dan is het maar de vraag of hij de ware voor je is. Binnen een relatie is het immers geven en nemen. Ook op momenten dat jij behoefte hebt aan zijn gezelschap kan je lief wel eens tijd voor je maken en bijvoorbeeld de wedstrijd met zijn vrienden een keer afzeggen. Dit wil overigens niet zeggen dat je dit voortdurend van je lief kunt vragen, maar zo nu en dan moet dat zeker kunnen. Een relatie waarin je alleen samen kunt zijn als je lief dat wil, is immers niet gelijkwaardig.

8. Hij wil je veranderen

Binnen een relatie wil je je natuurlijk best aan bepaalde wensen van je lief aanpassen. Hierbij moet je echter wel oppassen dat hij je niet te veel, of zelfs helemaal wil veranderen. Je bent immers wie je bent en als hij je niet accepteert zoals je bent dan is hij niet de ware. Je kledingstijl, haardracht of zelfs je lichaam en persoonlijk voor je lief compleet veranderen zijn dan ook dingen waar je eerst goed over moet nadenken. Je zult dan meestal tot de conclusie komen dat je vriendje je wil vormen tot zijn ideale vrouw en je dus niet aanvaardt zoals je bent.  

Door Olivier

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…