Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

8 tekenen dat je lief dreigt vreemd te gaan

Anja
2 min read

Een vreemdgaande partner is het schrikbeeld in bijna iedere relatie. Helaas komt het nog steeds regelmatig voor dat het gebeurt. Deze tekenen kunnen je helpen de dreiging van een vreemdgaande partner te herkennen. Het is natuurlijk niet 100% zeker dat je partner vreemd zal gaan als diegene deze tekenen vertoont, maar de kans is aanwezig.

1. Minder tijd

Je partner brengt minder tijd door met familie en vrienden. Onderzoek heeft uitgewezen dat mensen die vreemdgaan hun familie en vrienden minder zien. Als je partner opeens andere zaken belangrijker vindt dan bezoeken van zijn familie kan dit een teken van ontrouw zijn.

2. Andere kledij

Je partner kleedt zich anders. Wanneer je partner opeens een stuk verzorgder gekleed is, kan dit een teken zijn dat je partner vreemdgaat.

3. Andere geur

Je partner heeft een andere geur. Als je partner opeens veel partner gaat gebruiken of een andere geur heeft dan voorheen kan dit duiden op een verhouding. Je partner wil lekker ruiken voor iemand anders of wil geurtjes voor jou verbloemen.

4. Minder intiem

Er is minder intimiteit met je partner. Dit kan een belangrijk teken zijn dat je partner afstand van je wil nemen. Dit kan op een geheime verhouding of de dreiging daarvan duiden.

5. Telefoon is geheim

Afschermen van contacten via de telefoon. Je partner verwijdert opeens alle berichten van de telefoon, terwijl dat eerder niet het geval was. Ook kan je partner opeens niet meer in jouw omgeving willen bellen. Dit zijn tekenen die vreemdgaan kunnen verklappen.

6. Minder tijd samen

Je partner brengt minder tijd met je door. Dit kan natuurlijk door iets anders komen maar in veel gevallen duidt dit op vreemdgaan.

7. Veranderingen

Veranderingen in houding en gedrag. Als je partner opeens erg energiek en enthousiast over komt kan dit een teken van een verhouding zijn.

8. Verschillende accounts

Je partner heeft opeens verschillende accounts op social media. In de meeste gevallen is dit een slecht teken voor jullie relatie.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…