Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

8 zaken die je enkel herkent als je het haat om een bed te delen

Anja
3 min read

De meeste mensen vinden het heerlijk om hun bed te delen met hun geliefde, maar er zijn ook mensen die het helemaal niet fijn vinden om samen in één bed te slapen. Hoor jij bij de laatste groep? Dan kun je jezelf hoogstwaarschijnlijk wel vinden in de 8 dingen die je enkel herkent als je het haat om een bed te delen met iemand anders.

1. Te weinig deken

Je vindt altijd dat je te weinig deken hebt. Ook als je partner nauwelijks deken heeft om onder te liggen, vind je toch dat je niet genoeg deken hebt om lekker te kunnen slapen en hier word je lastig van.

2. Te weinig ruimte

Je vindt altijd dat je te weinig ruimte hebt. Je hebt niet alleen te weinig deken, je vindt ook dat je nooit genoeg ruimte hebt en de ander alle ruimte inpikt. Zelfs als je driekwart van het bed hebt ingepikt, is dit nog niet genoeg voor jou.

3. Ambetante bewegingen

Je irriteert je aan de bewegingen van je partner. Of je partner zich nu regelmatig omdraait of alleen even krabt: je irriteert je rot.

4. Ambetante geluidjes

Je irriteert je aan alle kleine geluidjes van je partner. Een hoest, een nies, een zuchtje of zelfs het ritselen van de dekens: je vindt alles vervelend. Hou eens op!

5. Wakker liggen

Je valt moeilijk in slaap omdat je je zo bewust bent van je bedpartner. De ander ligt al lang te slapen, maar jij blijft je maar bewust van het feit dat je niet alleen bent. Hierdoor lig je uren wakker, simpelweg door de gedachte dat er iemand naast je ligt.

6. Opstaan

Je wil dat de ander rekening houdt met jou bij het opstaan, maar doet zelf geen moeite. Moet je partner een keer eerder opstaan? Dan moet hij echt sluipend uit bed. Sta je zelf op? Dan zet je nog net niet de radio aan, maar ga je echt niet sluipen.

7. Gedraai

Je partner blijft maar draaien. Lig eens stil!

8. Ademhaling

Je irriteert je aan de ademhaling van je partner. Hij ademt te hard, te snel, te langzaam of er zit een kleine piep in de ademhaling: alles is vervelend. En ga je je eenmaal ergens aan ergeren, dan kom je natuurlijk niet meer in slaap…

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…