Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

9 Tips om jezelf aantrekkelijk te maken bij jongens

Bram
5 min read

1. Blijf altijd jezelf

Je kunt geen grotere fout maken dan door je totaal anders voor te doen dan dat je eigenlijk bent. Er zal dan ook geen enkele jongen zijn die na enige tijd er achter wil komen dat jij, de persoon dus die hij zo leuk vindt, eigenlijk helemaal niet bij hem past. Je wilt immers zelf ook lief die zichzelf bij je durft te zijn. Een persoon die authentiek durft te zijn, is in de regel dan ook het mooiste wat je je maar kunt wensen als lief.

2. Zorg dat je uiterlijk in orde is

Op het moment dat je indruk wilt maken op een jongen, dan heb je de grootste kans van slagen als je er niet bijloopt als een soort zombie die een nacht flink door heeft gehaald. Om aantrekkelijk te zijn voor een jongen moet je er dan ook goed uitzien, een lekker luchtje op hebben en kleding dragen waar je je lekker in voelt. Op het ogenblik dat je je namelijk prettig voelt in de kleren die je draagt, zul je dat ook uitstralen naar de buitenwereld toe. Je hoeft je dus niet per definitie als een modepopje te gedragen om een jongen voor je te winnen.

3. Lachen maakt je leuk

De meeste jongens zijn gek op meisjes die lachen. Hiermee wordt overigens niet het overdreven lachen om niets bedoeld, maar een lach die laat merken dat je van het leven weet te genieten. Door een jongen te laten zien dat je een vrolijk mens in de omgang bent, zul je al snel erg aantrekkelijk voor hem worden. Dit zal eveneens het geval zijn als je duidelijk laat merken dat je van de leuke dingen in het leven kunt genieten.

4. Gedrag je charmant

Als meisje kun je , net als de meeste jongens, erg charmant zijn. Jongens houden eigenlijk wel van meisjes die zich charmant weten te gedragen. Je kunt dit doen door interesse te tonen in de privésituatie van een jongen die je leuk vindt, maar eveneens door hem een drankje aan te bieden of hem keurig een zoen op zijn wang te geven als jullie afscheid nemen van elkaar. Daarnaast zullen jongens het zeker waarderen als je eens een deur voor hen openhoudt of een stoel aanschuift waar ze op willen gaan zitten.

5. Lief zijn

Je kunt je erg aantrekkelijk maken voor een jongen door te laten zien dat je lief voor hem wilt zijn. Hij zal dan graag in je nabijheid verblijven en je al snel bijzonder gaan vinden. Van buiten zijn de meeste mannen dan wellicht wel stoer, maar van binnen vinden ze het heerlijk om zo nu en dan betutteld te worden. Zeker als een jongen met je alleen is, zal hij dat erg graag laten merken. Een man zal dan ook eerder een lief meisje als vriendin hebben dan een bitcherig kreng.

6. Flirt met hem

Een belangrijk aspect om een jongen voor je te laten vallen, is flirten. Mannen zijn immers gevoelig voor dames die met hen durven te flirten. Je kunt dit onder andere doen door hem met een speelse blik aan te kijken, je wimpers zacht omhoog te slaan en te glimlachen. Op die manier zegt je immers met lichaamstaal erg veel. De jongen in kwestie zal de hint in de regel direct begrijpen. Zelfs wanneer een jongen niet op een flirt ingaat, hoef je je overigens geen zorgen te maken want hij zal waarschijnlijk de enige zijn die het gemerkt heeft.

7. Ben geen meeloper

Indien je exact lijkt op alle andere meisjes dan zal de aandacht van die ene leuke jongen lastig te trekken zijn. Wanneer je echter lekker jezelf durft te zijn en je weinig aantrekt van de grote meute, of van allerlei meelopers, dan ben je stukken interessanter. Zo kun je jezelf op laten vallen door juist net een beetje anders te doen dan de rest.

8. Lichamelijk contact maken

Het gros van de jongens houdt van lichamelijk contact. Je kunt bijvoorbeeld je hand op zijn arm leggen, of hem een knuffel geven. Een dergelijk gebaar kan immers een heleboel meer teweeg brengen dan alleen wat lieve woorden. Op deze manier kun je de jongen een beetje kennis laten maken met je lichaam, zeker als je knuffel net een beetje langer duurt dan hij had verwacht. Je zult de jongen hiermee zeker aan het denken zetten.

9.Geef hem de nodige vrijheid

Het kan dan wel erg verleidelijk lijken om een leuke jongen voortdurend berichtjes te sturen met de vraag hoe het met hem gaat en waar hij is. Dit is echter niet aan te raden omdat je hem daarmee in het nauw kunt drijven en hem het gevoel kunt geven gevangen te zitten. Hij is je immers helemaal niets verschuldigd. Je kunt uiteraard je interesse in hem tonen, maar wel zonder dat hij zich af hoeft te vragen waarom je wilt weten wat hij telkens aan het doen is. De berichtjes die je zo nu en dan naar hem stuurt, zullen dan ook alleen bedoeld moeten zijn om hem nieuwsgierig naar jou te maken. Hij zal dan ook de kans moeten krijgen om je als eerste een berichtje te sturen of je te bellen. 

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…