Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

België boven! 5 leuke webshops van eigen bodem

Olivier
2 min read

Online shoppen is dé shit tegenwoordig! Het is makkelijker en vaak ook goedkoper dan winkelen in een fysieke winkel. Maar het is natuurlijk wel belangrijk om de Vlaamse economie te stimuleren. Dit betekent geen Amazon of Ebay, nee alleen Belgische bedrijven. Hieronder de 6 leukste webshops van eigen bodem. Veel shopplezier!

Pomax.com

Dit Vlaamse interieurmerk is de laatste jaren uitgegroeid tot een grote naam in Europa. Pomax heeft al een aantal fysieke winkels in België, maar dit merk beschikt nu ook over een geweldige webshop, waar je de leukste decoratiespullen kunt scoren!

Pomax website

Luxuryformen.com

Het is niet makkelijk om een origineel cadeautje te vinden voor je lief, vader, broer of beste vriend. Herken je dit probleem? Neem dan vooral een kijkje bij Luxury For Men! Hier kun je allerlei producten speciaal voor mannen vinden. Denk hierbij aan verzorgingsproducten, maar ook aan dranken en hippe accessoires!

Luxuryformen.com website

Booksinbelgium.be

Ben jij een echte boekenwurm? Neem dan snel een kijkje bij Books in Belgium. Deze online marktplaats voor boeken is een stuk goedkoper dan de boekenwinkel. Hier bieden particulieren en professionele boekhandelaars, tweedehands boeken aan. Leuke bijkomstigheid: je kunt hier ook zelf je boeken weer verkopen!

Booksinbelgium.be website

Kaartblanche.com

Dit Gentse bedrijf verkoopt originele postkaarten, posters, iPhone-hoesjes, maar ook sweaters en t-shirts! Allemaal voorzien van een originele en vaak hilarische opdruk. Neem snel een kijkje en wie weet zit er wat leuks voor jou tussen!

Kaartblanche.com website

Goldfish.be

Genoeg voor volwassenen, nu zijn de kinderen aan de beurt! Bij Goldfish, kan je de leukste kinderkleding vinden. Je vindt hier kinderkleding in vrijwel alle categorieën.

Er worden dure merken verkocht, maar ook betaalbare kleding. Hou vooral de sale in de gaten!

Goldfish.be website

Door Olivier

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…