Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Ben je écht verliefd op hem? Ontdek je echte gevoelens

Bram
2 min read

Hoe weet je zeker dat je hem graag ziet? Wij helpen je om het uit te zoeken.

Wat bracht je samen?

Het is soms niet makkelijk om liefde en lust van elkaar te onderscheiden. Daarom moet je denken aan de keer dat je elkaar voor het eerst zag. Wat trok je tot hem aan? Vond je hem gewoon mooi of had je veel met elkaar gemeen? Als er in het begin een klik tussen jullie was dan is het waarschijnlijk echte liefde.

Heb je vlinders in je buik?

Denk aan wat je voelt op het moment dat je hem ziet. Ben je opgewonden of gelukkig? Misschien klopt je hart een beetje sneller? Of voel je helemaal niets? Liefde gaat over de vlinders in je buik en hoe blij je bent als je hem ziet. Als je dat niet voelt ben je helemaal niet verliefd.

Denk je aan hem?

Hoe vaak denk je aan hem? Denk je alleen aan hem als hij je een berichtje stuurt of zit hij 90% van de tijd in je gedachten? Als het laatste waar is dan ben je duidelijk verliefd. Geniet ervan, het is het leukste gevoel dat bestaat.

Neem jij het initiatief?

Als je iemand graag ziet vergeet je je trots en bel je hem eerst. Je zet je trots aan de kant en wacht niet op zijn berichtje. Dit is een signaal dat je meer aan hem denkt dan aan jezelf. En dat is zeker een teken dat je verliefd bent. Vraag je je nog steeds af of je verliefd bent? Waarschijnlijk wel!

Vertel je vaak over hem?

Komt zijn naam steeds opnieuw naar boven in gesprekken met vrienden? Dat wil zeggen dat hij constant in je gedachten zit. Als je verliefd bent zal je altijd manieren vinden om over hem te praten. Je kan er gewoon niets aan doen.

Je zet hem op de eerste plaats

Als je hem graag ziet wil je ervoor zorgen dat hij zich goed voelt. Je zal zelfs af en toe jezelf wegcijferen voor zijn geluk. Denk je soms meer aan zijn geluk dan aan het jouwe? Dan mag je er zeker van zijn dat je hem graag ziet!

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…