Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Beschamende dingen die iedereen in een lange relatie doet

Olivier
3 min read

Iedereen die in een lange relatie zit, betrapt zichzelf er regelmatig op: de beschamende dingen die hij, of zij, samen met zijn partner doet. Zo zul je je partner vaak veel te veel vertellen omdat je je uitstekend op je gemak voelt. Er komen dus helemaal geen filters meer te pas aan de dingen die je met je lief deelt. Zelfs de meest vieze details zul je dan niet langer voor elkaar verborgen houden.

Ongemakkelijke koosnamen

Een ander beschamend ding dat je doet als je een langere tijd een vaste relatie hebt, is elkaar ongemakkelijke koosnaampjes geven. Dergelijke namen hebben in de verste verte niets meer te maken met termen als schat of lieverd, maar eerder met zaken zoals suikerschepje of Gompie. Erger wordt het vaak als je deze ongemakkelijke koosnaampjes in het openbaar toe gaat passen. De kans dat een groot deel van je familie en vrienden deze namen over gaat nemen is immers erg groot. Dikwijls zit je dan jarenlang aan een bepaalde koosnaam vast.

De grens van schaamte voorbij

Naarmate je langer een vaste relatie hebt, zullen bepaalde schaamtes wegvallen. Hierbij kun je onder andere denken aan het laten van een boertje of een wind in het bijzijn van je lief. Er zijn zelfs mensen die zich zo op hun gemak voelen bij hun partner dat ze zelfs tijdens een toiletbezoek de deur gewoon openlaten. Ze hebben toch immers niet voor elkaar te verbergen.

In het begin van de relatie probeerde je daarentegen nog te ontkennen dat ook jouw lichaam dergelijke functies bezat, maar nu zul je je zonder enige schaamte volledig laten gaan.

Je zegt eerlijk wat je voelt

Wanneer je relatie al wat langer duurt, dan zul je niet meer bang zijn om je gevoelens te laten zien. Toen de relatie nog pril was wilde je daarentegen dat je partner je alleen maar blij en gelukkig te zien kreeg. Vandaag de dag schaam je je niet langer voor een gigantische huilbui met je partner in je buurt. Dit geldt ook voor de momenten dat je vreselijk chagrijnig bent of juist overloopt van geluk.

Lichamen hebben geen geheimen meer

Jullie maken grappen in de slaapkamer over elkaars lichaam of prestaties in bed. Desondanks willen jullie nog altijd graag met elkaar vrijen. In een lange relatie wordt het zelfs steeds gewoner om het lichaam van je partner aan een grondige inspectie te onderwerpen. Elk onbekend puistje of pukkeltje op het lichaam van je lief zal je dan ook direct opvallen. Uiteraard zie je ook elk nieuw vetrolletje dat zich heeft ontwikkeld als gevolg van de vele onbeschaamde vreetfestijnen waar jullie je allerminst in houden voor elkaar.

Geheimen uit je verleden delen

Op het moment dat je al een langere tijd samen bent met je lief, dan zullen geheimen uit je verleden vaker aan het licht komen. Je kunt hierbij onder andere denken aan die kinderfoto’s die je verder voor iedereen verborgen hebt gehouden. Je partner mag daarentegen onbeschaamd naar al je foto’s kijken, zelfs die waarop je zeker niet op je best voor de dag komt. Of die foto waar je samen met je ex te zien bent. Er zal immers ooit een moment komen dat jullie je ex tegen het lijf zullen lopen en dan is je lief alvast een beetje voorbereid.

Door Olivier

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…