Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

De beste tips voor vollere borsten

Olivier
2 min read

Vind je dat jouw borsten aan de kleine kant zijn en zou je graag iets vollere borsten willen hebben? Je bent niet de enige die droomt van een cupmaat groter. Veel vrouwen zijn onzeker over hun (kleine) borsten. Gelukkig zijn er een paar dingen die je zelf kunt doen om je borsten iets te laten groeien. Hieronder de 2 beste oefeningen voor vollere borsten.

Doe push-ups

Met het doen van push-ups train je verschrikkelijk veel spieren. Naast je rugspieren en biceps maakt het ook je borstspier groter. En je raad het al, een grotere borstspier zorgt voor grotere borsten!

De ‘fly lift’ oefening

Bij deze oefening lig je plat op je rug. Je armen liggen gestrekt langs je lichaam en je houdt lichte gewichten van zo’n 2 kilo vast. Houd de gewichten zijwaarts vast zodat de bovenkant van het gewicht naar jou gericht is en de onderkant naar de andere zijde. Beweeg je armen nu volledig naar buiten, zodat je lichaam in en zogeheten T-vorm op de grond ligt. Breng vervolgens je armen terug naar binnen tot ze boven je borstkas bij elkaar komen.

TIP: Als je geen gewichten hebt kun je ook flessen wijn gebruiken.

Door Olivier

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…