Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Bewezen: Geen enkele vrouw is 100% hetero

Olivier
2 min read

Geen enkele vrouw is voor de volle honderd procent hetero. Dit is gebleken uit een onderzoek dat werd gepubliceerd in Journal of Personality and Social Psychology.

Vrouwen raken elkaar sneller aan

Vrouwen raken elkaar sneller aan dan mannen. Een vrouw geeft een andere vrouw sneller een knuffel of een kus. Je ziet twee mannen dit nog niet zo snel doen.

Niemand kijkt raar op wanneer ze elkaar kussen

Niemand kijkt er raar van op als vrouwen elkaar op de mond kussen. Er zijn zelfs maar heel weinig vrouwen die nog nooit met een vrouw hebben gezoend. De meesten doen dit voor de lol of om mannen gek te maken. Ook al zijn vrouwen veel handtastelijker onderling, toch zijn de meesten echt hetero. Tenminste dat denken ze.

Bijna iedere vrouw reageert seksueel op andere vrouwen

Uit het recentelijke onderzoek is dus gebleken dat bijna iedere vrouw seksueel reageert op andere vrouwen. Iedere vrouw is dus een klein beetje lesbisch en niet helemaal hetero. Het onderzoek werd uitgevoerd on 354 vrouwen. Zij bekeken afbeeldingen waarop sexy mannen en vrouwen stonden afgebeeld in uitdagende en opwindende posities. De onderzoekers keken ondertussen naar de lichamelijke reacties van de vrouwen.

De meeste vrouwen werden opgewonden bij het zien van mooie mannen, maar alle vrouwen werden opgewonden bij het zien van de afbeeldingen van de mooie vrouwen. Zo werden hun pupillen wijder en raakten ze meer in de mood. De onderzoekers konden dus concluderen dat alle vrouwen biseksueel zijn, ook als ze aangeven dat ze hetero of lesbisch zijn.

Maatschappelijk aanvaard

Een reden dat vrouwen sterker reageren op andere vrouwen kan zijn, omdat het in onze maatschappij acceptabel is om een keer met vrouwen te zoenen, close te zijn of het bed te delen. Mannen accepteren dit veel minder snel van elkaar. Vrouwen kunnen dus veel makkelijker toegeven aan hun biseksuele fantasieën. Het is dus heel normaal dat je als heterovrouw wel eens opgewonden raakt van een andere, mooie vrouw.

Door Olivier

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…