Boterham met roerei en garnalen

boterham-met-roerei-garnalen.jpg

Een roerei kan je makkelijk en snel klaarmaken en smaakt altijd. Deze keer kiezen wij voor een versie met garnalen. Heerlijk op een boterham!

Ingrediënten (2 personen):

  • 3 eieren
  • Scheutje melk
  • Peper
  • Zout
  • Halve eetlepel olijfolie
  • 1 lente-uitje, in ringen gesneden
  • Handje garnalen
  • 1 theelepel fijngesneden peterselie
  • 4 volkoren boterhammen
  • 2 theelepels Becel ProActiv Délice

Bereiding:

  • Breek de eieren en klop ze samen met een scheutje melk los in een kom. Breng op smaak met peper en zout.
  • Verhit wat olijfolie in een pan. Bak de eieren, voortdurend roerend, tot ze bijna volledig gestold zijn. Voeg dan de lenteuitjes toe.
  • Haal de pan van het vuur en roer nog even verder.
  • Voeg de garnalen en peterselie toe.
  • Bestrijk het brood met de Becel ProActiv Délice. Verdeel het roerei over het brood.

Smakelijk!