Een roerei kan je makkelijk en snel klaarmaken en smaakt altijd. Deze keer kiezen wij voor een versie met garnalen. Heerlijk op een boterham!
Ingrediënten (2 personen):
- 3 eieren
- Scheutje melk
- Peper
- Zout
- Halve eetlepel olijfolie
- 1 lente-uitje, in ringen gesneden
- Handje garnalen
- 1 theelepel fijngesneden peterselie
- 4 volkoren boterhammen
- 2 theelepels Becel ProActiv Délice
Bereiding:
- Breek de eieren en klop ze samen met een scheutje melk los in een kom. Breng op smaak met peper en zout.
- Verhit wat olijfolie in een pan. Bak de eieren, voortdurend roerend, tot ze bijna volledig gestold zijn. Voeg dan de lenteuitjes toe.
- Haal de pan van het vuur en roer nog even verder.
- Voeg de garnalen en peterselie toe.
- Bestrijk het brood met de Becel ProActiv Délice. Verdeel het roerei over het brood.
Smakelijk!