Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Daarom moet je vanaf nu ALTIJD naakt slapen

Anja
2 min read

Naaktslapen: maar 8% van de mensen doet het. Dat is best veemd. Waarom zou je kleren dragen in bed? Wij hebben 4 redenen voor jullie op een rijtje gezet waarom iedereen ALTIJD naakt moet slapen. Dus trek die pyjama uit en slaap naakt:

1. Afvallen

Druk bezig voor dat strakke buikje? Slaap vanaf vannacht dan maar naakt. Hoe koeler je lichaam, hoe harder je lichaam moet werken om je warm te houden. Hierdoor worden er meer calorieën verbrand. Waar wacht je nog op?

2. Dieper slapen

Je lichaamstemperatuur neemt vanzelf af als je in een diepe slaap terechtkomt. Slapen met een pyjama aan kan deze natuurlijke temperatuurdaling verstoren. Het gevolg hiervan is dat je niet in een diepe slaap komt. Deze verstoring is ook gekoppeld aan slapeloosheid.

3. Je edele delen krijgen lucht

Het klimaat van een vagina is te vergelijken met een tropisch regenwoud. Het is namelijk een broedplaats voor bacteriën. Door naakt te slapen, laat je voldoende lucht door. Hiermee vergroot je de kans op een gezonde vagina (en ook voor de penis kan het geen kwaad natuurlijk).

4. Het is veel makkelijker

We kennen het allemaal: na een lange werkdag zo snel mogelijk in bed willen liggen. Een pyjama belemmert de snelste weg naar je bed. Je moet namelijk je kleding uitdoen, een pyjama uitzoeken en vervolgens ook nog eens aandoen. Waarom houden we dit niet achterwege?

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…