Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

De beste sekstips die elke vrouw eens moet uitproberen!

Anja
2 min read

Wil jij betere seks met je partner? Dan kun je hier zelf ook een steentje aan bijdragen. In dit artikel lees je welke sekstips jij kunt gebruiken om de seks met je partner te verbeteren, zodat je nog meer van elkaar kunt genieten.

Tip 1: wees af en toe egoïstisch

Er moet uiteraard een zekere balans zijn in bed, maar het is helemaal niet stom om een keer te zeggen wat jij wilt doen en jouw plezier voorop te plaatsen. Je hoeft je niet af te vragen of hij zich wel vermaakt, want dat doet hij ook niet als de rollen omgedraaid zijn. Ben je alleen bezig met zijn plezier, dan kom je er nooit achter wat jij fijn vindt.

Tip 2: gebruik glijmiddel

Sommige dames hebben er nog nooit aan gedacht om glijmiddel te gebruiken, maar het gebruiken van glijmiddel kan zeker een verschil maken tijdens de seks. Soms zorgen stress, dehydratatie, een zwangerschap of het geven van borstvoeding ervoor dat je wat droger bent en dan kan seks pijnlijk zijn. Door glijmiddel te gebruiken, maak je de seks voor hem en vooral voor jezelf fijner en leuker.

Tip 3: trek iets verleidelijks aan

Dit klinkt als een tip die vooral leuk uitpakt voor je vriend, maar ook voor jezelf kan deze tip echt voor betere seks zorgen. Trek je iets verleidelijks aan, dan voel je je namelijk sexy en dit betekent dat jouw zelfverzekerdheid naar een hoger niveau getild wordt. Dit maakt de seks niet alleen leuker, maar ook fijner!

Tip 4: ga op zoek naar je G-spot

Iedere vrouw heeft een G-spot. Ga eens op zoek naar jouw G-spot of vraag je vriend op verkenning te gaan en je maakt de seks nog leuker. 

Tip 5: jaag niet te veel op het orgasme

Dat vrouwen minder gemakkelijk een orgasme kunnen krijgen dan mannen, is algemeen bekend. Lukt het jou niet (altijd) om een orgasme te krijgen? Ga er dan vooral niet te veel op jagen, want dit zorgt alleen voor stress. Blijf samen jullie best doen om een orgasme te krijgen tijdens de seks en wie weet lukt het wel sneller dan je denkt.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…