Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Vangst van de dag: Intensive Recovery Wax van RainPharma

Nona Heremans
2 min read

De Gezond.be-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw leven beter, makkelijker, lekkerder of mooier kan maken. Deze week: de verzorgende Intensive Recovery Wax voor handen en voeten van RainPharma.

Hebben jouw handen en voeten ook zo afgezien van de koudegolf die vorige week over ons land trok? Dan hebben wij dé oplossing om ze terug in topvorm te krijgen. De nieuwe Intensive Recovery Wax van RainPharma maakt je huid weer helemaal gelukkig en is uitsluitend gemaakt van plantaardige ingrediënten. Zo zorgen de calendula olie en arnica olie voor het herstellen van kloven en barsten en beschermen ze de huid tegen koude en wind. De voedende boters maken de zalf dan weer gemakkelijk smeerbaar. Om de wax op een juiste manier te gebruiken, dien je hem eerst op te warmen tussen je handen. Breng hem nadien overvloedig aan en laat hem langdurig inwerken. Het meest ideale is om hem voor het slapen aan te brengen en met kousen of handschoenen te slapen.

RainPharma is een Belgisch merk dat al sinds 2010 producten voor je huid, lichaam én gewicht op de markt brengt. Op die Belgische roots is het bedrijf trots, ze werken daarom ook zo veel mogelijk met lokale partners en de ontwikkeling en productie gebeurt op eigen bodem.

Intensive Recovery Wax, 200 ml, €59. Te koop via de website of check via deze kaart waar je de producten van RainPharma in jouw buurt kan vinden.

Door Nona Heremans

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…