Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Deze 10 dingen herken je sowieso als je bang bent van de kapper

Camille
2 min read

Voor de meeste mensen is naar de kapper gaan een heerlijk ontspannen activiteit. Sommigen van ons hebben echter een ware fobie voor deze creatieve arbeiders met hun scharen en messen. Ben jij bang voor de kapper? Dan herken je deze dingen sowieso!

1.  ‘Oeps’

Dit is het laatste woord wat je uit de mond van je kapper wilt horen komen. Alleen al de gedachte hieraan, zorgt ervoor dat je lekker thuisblijft!

2. Haar verven

Eigenlijk zou je wel een zomers, blond kleurtje willen. Wanneer je op Google zoekt naar voorbeelden kom je erachter dat er nogal wat fout kan gaan wanneer je je haar verft. Je wilt natuurlijk niet met een groene of paarse coupe de deur uit lopen. Nee, laat maar zitten!

3. Geld besparen

Jij bespaard in ieder geval lekker geld door niet naar de kapper te gaan. Kappers worden ook teveel opgehemeld!

4. Shampoo

Voordat de kapper met het knippen begint wordt uiteraard je haar gewassen. Zul je net zien dat jij met dikke ogen die prikkelen door de shampoo in de kappersstoel zit!

5. Ik doe het zelf wel

Vanwege je angst voor de kapper, heb je wel eens geprobeerd je eigen haar te knippen. Dit was echter niet succesvol. Het leek net alsof je onder een grasmaaier gelegen had. Niet meer doen dus!

Lees ook

 

Door Camille

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…