Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Deze 4 beautytips helpen je om er ’s ochtends stralend uit te zien

Anja
3 min read

Deze simpele tips zullen je helpen om meer te stralen!

1. Voldoende slaap is essentieel

Het klinkt misschien wat voor de hand liggend, maar een goede nachtrust zal je er absoluut stralender uit laten zien in de ochtend. Op het moment dat je je vermoeid voelt, zul je immers al gauw moe uit gaan zien. Om die reden moet je dan ook proberen om op tijd onder de wol te kruipen. Vaak kan een uurtje eerder naar bed gaan wonderen doen voor je uiterlijk. Hierdoor word je namelijk veel frisser en meer uitgerust wakker 's ochtends. Voor een goede nachtrust kun je overigens beter stressvolle activiteiten vermijden. Dit geldt ook voor het licht van je smartphone, computer en/of televisie. Tijdens een goede slaap zal je lichaam namelijk in staat worden gesteld om zich weer te herstellen van de arbeid die overdag is verricht.

2. Je lichaamshouding verbeteren

Je gaat er ’s ochtend stralender uitzien als je de indruk kunt wekken dat je uitstekend in je vel zit. Je gaat er bijvoorbeeld zelfverzekerder uitzien op het moment dat je bewust aan je houding gaat werken. Dit kun je doen door rechtop te gaan lopen, je schouders naar achter te brengen, je buik een beetje in te houden en je heupen wat naar voren te brengen. Wanneer je deze tips ter harte neemt, zal bovendien je kleding beter om je lichaam vallen. Ook zal de bloedsomloop verbeteren als je een juiste lichaamshouding aanneemt. Op deze manier breng je dus eigenlijk schoonheid van binnen ook naar buiten.

3. Water doet wonderen

Water kan een heleboel meer voor je doen dan bijvoorbeeld cafeïne- of suikerhoudende producten. Door water zal je lichaam namelijk gehydrateerd worden, in plaats van het juist verder uit te drogen, waardoor je gezicht extra zal gaan stralen. Het drinken van voldoende water zal de schoonheid die in je zit dan ook zichtbaar maken aan de buitenkant. Het beste is dus dat je voorkomt dat je uitdroogt en op tijd water drinkt. Hiermee moet je immers niet wachten tot het gevoel van dorst de kop opsteekt, maar bij voorkeur vaste tijden hiervoor inlassen. Op het ogenblik dat je dorst krijgt, wil je lichaam je namelijk duidelijk maken dat je al aan het uitdrogen bent. Uiteraard kun je het drinken van water ook afwisselen met het drinken van een kopje kruiden- of groene thee zonder toevoegingen, zoals suiker. 

4. Hydrateren van buitenaf

Indien je voldoende water drinkt, zul je van binnenuit gehydrateerd worden. Toch kun je door invloeden van buitenaf, zoals een te warme douche en een hoge verwarming in huis of op het werk, je huid uitdrogen. Verder zal ook de kou buiten de gesteldheid van je huid negatief beïnvloeden. Het is dus erg belangrijk om je huid de juiste verzorging te geven, bijvoorbeeld door rijke crèmes te gebruiken. Een bijkomend voordeel van deze crèmes is dat deze in de regel een glanzend laagje achterlaten op je huid en je er jonger en meer uitgerust uit gaat zien.

Wanneer je liever met natuurlijke producten werkt dan kun je je huid beschermen tegen externe factoren met onder andere honing.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…