Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Deze 4 signalen tonen aan dat hij echt de ware is!

Anja
2 min read

Een relatie brengt soms heel wat vragen met zich mee. Jullie (kersverse) relatie is helemaal geweldig maar soms vraag je je af of hij wel echt de ware is. Kijk snel of jullie relatie één van deze signalen vertoont en wie weet heb je de ware ontmoet.

1. Jullie twee ‘against the world’

Zijn jullie de nieuwe ‘Bonny and Clyde’? Doen jullie echt alles samen? Jullie gaan samen op stap: naar de cinema of naar de zee, jullie doen samen terrasjes, jullie volgen samen een serie… Veel dingen samen doen maakt je gelukkiger als koppel.

2. Je hebt het gevoel alsof je elkaar al jaren kent

Er zijn maar weinig mensen met wie je meteen een intense klik hebt. Je voelt je zo comfortabel in je relatie. Je voelt je veilig en op je gemak. Het voelt letterlijk alsof je diegene al jaren kent.

3. Jullie begrijpen elkaar door en door

Er is niets mooiers dan een zin half uitspreken en ervaren hoe je wederhelft de zin voor je afmaakt. Op sommige momenten zeggen jullie ook echt hetzelfde tegelijkertijd. Dit zijn van die magische momenten waarop je weet dat je de juiste keuze hebt gemaakt. Na zo’n moment zijn woorden ook onnodig. Jullie lachen wat onhandig en weten niet goed wat te zeggen.

4. Stiltes zijn geweldig

Stiltes zijn vaak ongemakkelijk voor mensen, dat is algemeen bekend. Bij jullie is dat totaal niet het geval. Ze voelen aan als een zacht dekentje dat over je heen gelegd wordt. Vaak gecombineerd met diep oogcontact en een semi-verlegen glimlach. Jullie kunnen soms uren op het terras zitten, terwijl jullie rondkijken naar de voorbijgangers. Jullie genieten van het weer en van elkaar, gewoon zonder woorden.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…