Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Deze 6 complimentjes zullen hem laten blozen

Bram
2 min read

Mannen kunnen misschien wel stoer lijken. Diep vanbinnen hebben ze een klein hartje. Deze 6 complimentjes zullen hem laten blozen.

1.Wat zie je er sexy uit

Mannen geven net zoveel om hun uiterlijk als vrouwen. Een gewone “Je ziet er goed uit vandaag” kan al wonderen verrichten. Hij vindt het leuk dat je hem aantrekkelijk vindt en hij zal meer zelfvertrouwen krijgen. 

2.Mijn vriendinnen vinden ook dat ik geluk heb met jou

Hij zal het misschien niet toegeven maar hij vindt het superleuk als je over hem opschept bij je vriendinnen.

3.Je bent echt goed in bed

Doet hij altijd zijn best om het jou naar je zin te maken in bed? Laat het hem dan weten! Wees specifiek en zeg hem wat je leuk vindt dat hij doet. Het is voor hem een complimentje en je seksleven zal alleen maar beter worden. En zijn extra zelfvertrouwen wakkert de passionele vlam zelfs nog meer aan.

4.Ik hou ervan dat je zo doorzet

Na een drukke dag hoort hij echt graag dat je apprecieert wat hij doet. Vertel hem dat je het sexy vindt dat hij doorzet en kan volhouden. Je wil toch geen saaie vriend? En hij zal het echt leuk vinden dat je opmerkt hoeveel moeite hij elke dag doet.

5.Je ziet er gespierder uit

Doet hij zijn best om er goed uit te zien? Laat hem weten dat je het verschil merkt. Die extra spieren zijn niet uit het niets ontstaan, Hij heeft er echt zijn best voor gedaan. Een complimentje over zijn uiterlijk zal hem laten blozen.

6.Je ruikt lekker

Geen enkele man is immuun tegen dit complimentje. Door te vertellen dat hij lekker ruiker ruikt laat je hem weten dat je hem helemaal accepteert. 

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…