Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Deze 7 fases maak je door als je ex een ander heeft

Bram
2 min read

De dag dat je je ex met een andere vrouw ziet is altijd een beetje pijnlijk. Dit zijn de fases die elke vrouw doormaakt.

1.Het begin: de roddel

Het is een roddel die langzaam tot bij jou komt. Een van je vriendinnen heeft gehoord van een andere vriendin dat jouw ex gespot is met een ander meisje…

2.De ontkenningsfase: het zal wel niet waar zijn

In het begin zoek je er helemaal niets achter. Ach, het zal wel gewoon zijn buurmeisje zijn denk je dan. Je probeert jezelf zo goed mogelijk gerust te stellen.

3.De obsessiefase: je gaat op onderzoek uit

Je merkt dat je de gedachte van je ex met een andere vrouw maar niet uit je hoofd kan zetten. Daarom ga je op onderzoek. Hoe zit de vork nu echt aan de steel? Is die roddel echt waar?

4.Boosheid: hoe durft hij?

Na al dat speurwerk kom je erachter dat het echt waar is. Je bent helemaal in shock, maar al snel maakt de shock plaats voor boosheid. Hoe durft hij? Heeft hij nu al een ander? Eigenlijk had je gehoopt dat hij nooit meer over jou heen zou komen.

5.De fase van verdriet: waarom is het zo gelopen?

Je begint te twijfelen of je wel de juiste keuze hebt gemaakt. Je begint jezelf met haar te vergelijken en je denkt vooral aan haar negatieve eigenschappen. Haar grote borsten moéten wel fake zijn!

6.De Tinderfase: tijd voor date night!

Als hij over je heen is, dan ben jij dat ook! Je gaat weer op dates en je activeert je oude Tinder profiel. Jij blijft niet zomaar bij de pakken zitten. Gelukkig is deze periode weer even vlug voorbij als hij gekomen was. Al die aandacht is wel even leuk, maar na een tijdje wordt het echt wel vervelend.

7.De acceptatie fase: het is beter zo

Je begint te beseffen dat je het misschien beter laat zoals het is. Je was niet gelukkig bij elkaar en misschien passen zij beter bij elkaar. Dat is dan goed voor hen. Jij kan nog even genieten van je single zijn en dat is helemaal niet erg.

 

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…